Postitiv söndag

Vardag, Träning

Vet ni hur skönt det var att vakna upp pigg och utvilad imorse? Helt gudomligt härligt. Jag mår nästan illa bara av tanken på att vara bakis nu för tiden. Så jag tackar mig själv för att det blev en tidig hemfärd igår. Men bara för att jag inte är bakis betyder ju inte det att mitt söndagsschema inte kan se likadant ut som om jag skulle varit det, men andra ord så låg jag i sängen läääänge. Rörde nog inte på mig förrän vid 15-tiden. Låg och kollade youtube, åt choklad och trots min ilska över snön imorse så bidrog vädret faktiskt med lite extra myskänsla. Men på eftermiddagen så kände jag att det fick räcka med vila, drog på mig mina nya snygga träningskläder från Bring Sportswear och tog mig till gymmet. Ni har säkert sett de här träningskläderna på fler personer innan, det är ju grymma Alexandra Brings egna märke och finns att köpa HÄR.

Tre andra roliga grejer:

1. Mitt nya leende, dvs mina vita tänder. Blekte tänderna för första gången någonsin nu senast jag var i Stockholm. På Mini Spa, finns flera utav deras anläggningar både i Stockholm och nu även Göteborg. Så om ni är sugna på att göra samma sak så får ni en 40 mins tandblekning för 895 kr om ni anger "MOA895".

2. Håller just nu i en haul på min Snapchat där ni får tillgång till en unik rabattkod, så lägg till mig @ mattssonmoa för att inte missa den!

3. Min nya efterlängtade väska har kommit!!! Och jag är sååå nöjd, visar förhoppningsvis upp den i bloggen imorgon!

Gillar

Kommentarer

ida,
Så fin tröja! perfekt till träning!
www.devote.se/idaaldebert
Emmie
,
Har precis kommit igång med min träning... Din kropp är definitivt mitt mål. Du ser grym ut!
Belliblonkan
Belliblonkan,
Extremt snygg sport tröja :* Love it!
nouw.com/belliblonkan
ISA,
åh fan så skön söndag det lät som!
isabyl.devote.se
JockeBlomgren
JockeBlomgren,
maalins
maalins,
Du är ju så EXTREMT snygg!
nouw.com/maalins
caroline,
WOW, sååå snygg!!
carrostyle.devote.se
johannab
johannab,
Brings träningskläder är ju bara för snygga!! 😊 vad tränar du förresten? 😊
nouw.com/johannab

Instagram