PISSDAG

Vardag, Inredning

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Hej och godmorgon underbara ni. Det är söndag, och den här helgen har ju bara rusat förbi? Har heller aldrig varit med om en sådan grå helg tror jag, vet att jag nämnt det många gånger nu i senaste inläggen men det är HEEELT SJUKT hur det bara är som ett stort, mörkt täcke som ligger över Stockholm. Tro f*n att man mår ännu sämre av det. För dåligt mår man ju redan, trots att jag försöker trycka bort det hela tiden. Jag mår skit:) Och jag förstår att det måste vara hur deppigt som helst att klicka sig in här nu, jag hade nog inte gjort det om jag var ni. Men det är liksom för deppigt för att ens försöka hålla upp en fasad.

Och idag är det farsdag. Jag orkar inte skriva om det. Trots att jag har så mycket tankar och känslor och det är så mycket jag vill säga egentligen. Jag orkar inte idag. Jag visste att det skulle vara extra jobbigt idag, jag har förberett mig på det hela veckan. Varje gång jag fått ett reklammail för "perfekta presenterna till farsdag", när jag får upp minnen på Facebook från tidigare år osv osv. Det gör ont. Och jag får inte gråta heller eftersom att jag gjorde lashlift igår och ingen vätska får komma på fransarna på 24 timmar (lol). Ligger liksom ner i sängen och har datorskärmen över mig nu så att jag ska tvingas kolla uppåt och försöka det omöjligt för tårarna att lämna ögat. Går ju inte asbra tyvärr.

Alltså vissa dagar vill jag bara skriva ner mina känslor på ett "fint" sätt, förklara med vackra ord hur mycket jag saknar pappa. Idag orkar jag inte. Idag känner jag bara hur allt är så jävla orättvist. Idag är jag arg på allt. Arg på vad som gjort att min pappa inte är här. Arg och ledsen.

Linne HÄR / Shorts HÄR . - Runt soffbord HÄR / Smalt soffbord HÄR / Matta HÄR

Men istället för att gräva ner mig i min sorg så ska jag försöka sysselsätta mig under dagen. Jag och min pojkvän ska ha en riktig fixar-dag och inhandla aaallt man kan tänkas behöva inhandla, alltså typ förvaring osv eftersom att vi (läs jag hehe) har så himla mycket grejer att det liksom aldrig kan vara städat på riktigt här hemma? För det är grejer öööverallt. Så det ska vi försöka införskaffa, sedan rensa/organisera och slutligen städa. Jag har alltid varit en riktig slarvfia och aldrig brytt mig om att det är stökigt och sånt men jag tror att det har börjat ändras? Nu kliar det i min kropp om det ligger kläder på fel ställen, disken inte är utplockad osv. Känns ändå rätt skönt. Kanske man håller på att växa upp ändå.

Brun kudde HÄR / Gul/grå kudde HÄR / Gul kudde HÄR

Men innan jag avslutar det här otroligt dåliga inlägget (sorry for that) så tänkte jag bara tipsa er om att förutom farsdag så är det också Singles Day idag! Vilket betyder en massa härliga rabatter på diverse sidor. Tex pyjamassetet jag har på mig på bilden som kommer från Nelly, där kör dom 20% på inprincip allt på hela hemsidan (förutom blacklistade märken). Ni kan kolla in deras sortiment HÄR, och så skriver ni in koden "1111" i kassan för att utnyttja rabatten! Sen har Royal Design 15% på hela sortimentet, där hittar ni alla kuddar jag har länkat. Och Ellos, där ni hittar min matta, har 20% på heminredning. SÅ! Då avslutade vi det här inlägget lite positivt ändå, toppen. Hoppas ni får en braaa dag och glöm inte att krama om eran pappa om ni har möjlighet.

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
simoneeriksson
simoneeriksson,
Stor kram fina fina du<3
nouw.com/simoneeriksson
Fanny
,
Moa.. Jag känner din sorg lider med dig.
Din blogg är allt annat än något sorgligt som man inte vill klicka In på. Den är fin, rå, ärlig och öppen (och så mycket mer). Ibland gör livet ont vilket antagligen är en förminskning av allt du känner men det är så fint att du delar med dig av det. Massa kramar till dig<3
janielindahl
janielindahl,
Känner verkligen likadant som dig Moa. Känns orättvist och gör så jädra ont att få typ ett ton med mejl om fars dag-presenter... Orkar inte heller just nu 💔 Tycker du är stark som skriver om det överhuvudtaget. Tvekar inte en sekund på att din pappa skulle varit stolt över dig, om han kunde se dig idag ❤️ Lycka till med organiserandet och fixandet med alla prylar, ibland kan det vara skönt med lite distraktion från alltihop 💕 STOR kram till dig!
nouw.com/janielindahl
Faronsson
Faronsson,
Du är så stark. Stor kram till dig❤️
nouw.com/faronsson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De är inte konstigt att du mår dåligt, de är bara mänskligt och jag tycker du är så stark som vågar säga, Massa kärlek till dig vackra Moa! Fortsätt kämpa på!
nouw.com/nikolinapettersson
moawendelhag
moawendelhag,
Tror det skulle uppskattas av många om du väljer att skriva ett inlägg om hur du känner för det finns säkert otroligt många som kan relatera! Du är så otroligt stark! Du är en riktig förebild!❤️
nouw.com/moawendelhag
nadinefritz
nadinefritz,
Fina fina Moa!!
nouw.com/nadinefritz
ellenholmberg
ellenholmberg,
Onephoto
Onephoto,
gillar vasen-har samma😂💯
nouw.com/onephoto

Instagram