Penta Hotel Prag

Prag 2016

I samarbete med Airtours.

Här är några bilder från hotellet som vi bodde på i Prag, Penta Hotel. Glömde tyvärr att fota rummet men kan säga att det var mycket rymligt, fräscht badrum och sköna sängar. Typ det viktigaste på ett hotellrum enligt mig, en fräsch dusch och skön säng. Jag gillade iallafall hotellet, det var en modern inredning och skön stämning. Frukosten var helt okej, och precis utanför hotellet låg en spårvagnsstation och tre eller fyra hållplatser senare så befann man sig mitt i staden. Inte riktigt gångavstånd men det gick smidigt och snabbt att ta sig dit.

Jag har insett att jag uppskattar ett bra, fräsch hotell med ett rum jag trivs i mycket mer än jag tror. Brukar annars främst gå efter läget, men det är så skönt att kunna chilla på hotellrummet också och njuta av det. Visst? Det gjorde vi verkligen i Prag, blev ju en del häng på rummet eftersom att vädret var lite halvdåligt de flesta dagarna. I Budapest däremot så ville vi hela tiden göra någonting så att vi slapp spendera tid på vårt hotellrum eftersom att rummet kändes så sunkigt haha. Där gick vi bara efter läget då det låg mitt i stan... Men men. Får börja tänka på komfort lite mer när jag bokar resor!

HÄR kan ni iallafall se och läsa mer om hotellet. Rekommenderar det för er som är sugna på att resa till Prag. Vi bokade både flyg och hotell via Airtours.

Gillar