Pasta i Palma - La Perla

Palma Mars/April 17

Igårkväll så var både jag och Lovisa så lööööjligt sugna på pasta. Ni vet sådär sugen som man typ bara kan bli på en riktigt krämig, stor pasta? Så vi styrde därför påkarna mot den bästa pastarestaurangen som vi känner till i Palma: La Perla. Vi båda har varit där innan så vi visste att vi inte skulle bli besvikna. Vi delade på en burrata till förrätt och bröd med tryffelkräm samt oliver. YUUUM.

Jag hade på mig en ny, fin blus som det kommer upp ett outfitinlägg med imorgon!

Och så beställde vi varsin likadan, riiiiktigt kräääämig, pasta och två glas rött! Det finns på riktigt ingenting godare, än pasta och rödvin? Blir pirrig i både kropp och själ av att tänka på den fantastiska kombinationen. Och Lollo B som sällskap på det, man tror man drömmer!

Alltså aaaeeee vad gott... Så om ni är sugna på pasta när ni är i Palma: Gå till La Perla! Under högsäsong så får du se till att boka bord (säger det efter egna erfarenheter, det är en populär restaurang MED ALL RÄTT!!!) men nu så gick vi bara dit direkt, vi var där prick klockan 18.00 när dom öppnade haha. Är man pastasugen så är man!

Gillar

Kommentarer

rakeles
rakeles,
Pasta är ju så gott, och Gud vad fin du är! Ser fram emot att få se outfit bilderna imorgon!
nouw.com/rakeles
Queenstein
Queenstein,
Du är så fin! 😊
nouw.com/queenstein

Instagram