På söndag så åker jag till...

Resor

Praha

Jag har ju berättat att jag och Elin åker iväg till ett nytt land och en ny stad igen på söndag, och även denna gång så är det till ett ganska otippat ställe faktiskt. Nämligen Prag! Jag tycker att det ska bli otroligt kul och spännande att uppleva något nytt igen, och vad jag sett utifrån bilder så är Prag fantastiskt vackert. Någon av er som har varit där och kan bekräfta det?

Annars så har jag faktiskt inte gjort någon som helst research om Prag, hittills. Så skulle vara otroligt tacksam om ni som vet någonting/har varit där skulle vilja komma med tips i kommentarsfältet. Allting ifrån mysiga/fina områden, matställen, shoppingator, byggnader, aktiviteter och ja AAALLT. Sånt man bara inte får missa och gärna era personliga favoriter. Ni var ju så duktiga på det i inlägget HÄR och vi hade verkligen nytta av era tips så hade varit superuppskattat om ni ville göra samma igen. Ge mig ALLT!

Ni är BÄST!!! Puss!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

LKA
LKA,
Åh va kul! Nu blev jag avis hihi, trevlig resa 😊
nouw.com/lka
Kajsa
,
Prag är fantastiskt! Tips: bed lounge!!!! Sjukt goda drinkar, vattenpipa och världens mysigaste ställe!!
CAMILLAESI,
vad kul 😃
www.camillaesi.se
Alexandra
,
Jag var i Prag förra helgen och det är helt fantastiskt där!

Du måste se karlsbron (superfin både i dagsljus och på kvällen när allt är belyst i mörkret), katedralen, slottet i närheten av karlsbron (där uppe vid slottet finns en grym utsiktsplats där man har utsikt över hela Prag). Vid Old town square finns superfina byggnader och klockan på bilden ovan. Där finns också en utkiksplats där man kan se ut över staden och ta fina bilder.

Kogo är en superbra restaurang, även monarchy (tapasrestaurang). Palladium är ett stort köpcentrum som är värt att kolla i. Finns massa museum runt om i staden oxå om man är intresserad av sånt!
Jfkfk
,
Måste prova att äta på Como och Kobe Sjukt god mat vad man än beställde!
Emilia
,
Prag är super fint! Bara att gå runt där är en upplevelse. Försök att hitta de mer gömda restaurangerna som de som bor där äter på. Jag tyckte de hade mycket bättre och prisvärd mat även fast maten inte alls är dyr någonstans direkt.
Linnea Sjödin
,
Resturang Kolonial är otroligt unik, jag äääälskar den. Hela restorangens inredning är inspirerad av cyklar, google bilder. Ni måste verkligen testa deras grillspett, sjukt goda.
louiseroczen
louiseroczen,
Jag var i Prag i sommars, jag älskar Prag! Kulturen och maten 😊
Besök:
Dancing House 😊
Petrin Tower
Prague Castle
Palladium
nouw.com/louiseroczen
Erika,
Ha det så kul 😊
eriikasworld.blogspot.se
Jonathan
,
Helt otrolig spa/ lounge i coola lokaler i modern renessänsstil!

http://www.alchymisthotel.com/en/

Liknande inlägg

    Instagram