På Landvetter!

Vardag

Adios Amigos

​Sorry för superdålig kvalité på bilderna men hinner ej föra över till datorn och redigera så fick göra det fort på mobilen.

Just nu: frulle och bloggning på Joe & The Juice.

Glömde i vanlig ordning ta med böcker trots att jag har hundratals hemma, så fick bli dessa två från "Pocket Shop".

ÄÄÄÄNTLIGEN så sitter jag på Landvetter incheckad och klar. Igår var jag så himla trött så tog flera timmar att packa och orkade inte heller göra det helt klart. Därför blev det världens stress imorse, massa saker som jag letade ihjäl mig efter igår och idag. Vissa utav dom visade sig vara hemma hos kompisar och andra saker hittade jag helt enkelt bara inte... Min kameraladdare är ett exempel, och den är ju gaaanska så viktig. Men men, får köpa en ny väl framme istället. Väl på Landvetter så fortsatte morgonen att leverera stress och jag hade såklart övervikt också, men det löste sig! Någonting positivt iallafall:)

Planet ska ha lyft om en timme och jag ska strax gå mot mot gaten. Landar vid 14.00 om jag inte minns helt fel, orkar inte ha upp biljetten och kolla nu haha... Men skulle tippa på att vi hörs under etermiddagen iallafall. Kraaam och hoppas ni får en bra onsdag!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

CAMILLAESI,
ha en trevlig resa 😊
www.camillaesi.se
rebeccajonsson
rebeccajonsson,
Ha en trevlig resa! 😊
nouw.com/rebeccajonsson
agnesvera
agnesvera,
Trevlig resa
nouw.com/agnesvera
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Trevlig resa 🌸
nouw.com/jenniferofhbg
ISA,
ha en UNDERBAR resa!! standard med Joe&the juice innan. haha!
www.isabyl.se
hannagothberg
hannagothberg,
Ha det underbart 😃
nouw.com/hannagothberg
En från Skåne
,
Har alltid älskat och läsa din blogg fram tills nu, tills jag såg vad du skrev på Twitter. Jag är skåning och fine hata på, men du har förlorat en trogen följare. Lycka till med ditt liv och ha så roligt i fortsättningen. Sorry Moa men du sjönk rejält i mina ögon.

Instagram