På Arlanda

Vardag

I samarbete med Airtours.

Som jag redan har berättat för er så flyger jag och Elin till Prag idag. Resan är i samarbete med Airtours (länk till deras hemsida) och vi kommer att vara borta i fyra nätter, så kul! Och extra roligt eftersom ingen av oss har varit i Prag innan.

Just nu så sitter vi på restaurangen "Pontus in the air" här på Arlanda och har precis avnjutit maten på bilderna. Kan avslöja att det var precis lika gott som det ser ut! Jag tog en ryggbiff med pommes och bea, och Elin en asiatisk laxsallad (hur färgglad och fin?!!?).

Vårt plan skulle egentligen ha lyft om en kvart, men det är förseningar och verkar inte avgå förrän vid kl 20.00. Men inte mig emot, otroligt trevlig atmosfär här på Arlanda och våra enda planer för vår första kväll i Prag är att checka in på hotellet och sen stanna där. Vi ska kolla igenom alla era tips och försöka planera någorlunda vad vi ska hinna med under våra kommande tre dagar.

Eftersom att det var Social Media Gala igår så är vi båda otroligt sega, har massa bilder och bloggmaterial ifrån mina dagar i Stockholm som kommer upp under en snar framtid<3 Kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

matildaahlstrom
matildaahlstrom,
Låter mysigt! Ha det så trevligt!
nouw.com/matildaahlstrom
agnesvera
agnesvera,
Ha en supertrevlig resa!
nouw.com/agnesvera
Sandramariasagre
Sandramariasagre,
Härligt!! 👌🏼
nouw.com/sandramariasagre
Matilda Berlin,
Men åhh vad roligt! Är så sugen på att besöka Prag, har hört att det är jättefint =)
matildaberlin.se

Instagram