Outfit och en dålig dag

Vardag

I min I Am Woman t-shirt från J.Lindeberg som jag älskar. Solglasögon HÄR  

Jag har kämpat i tre timmar med att få upp dom här bilderna!!! Vad värt!:) Alltså internet är periodvis löjligt dåligt här...

Haft en ganska dålig dag idag faktiskt. Eller, har ju haft sjukt kul såklart med redan från start så gick saker fel. Kändes dessutom som om det gick betydligt mycket sämre i backen idag än igår? Jag och Elin var sist ut i backen i vanlig ordning och fick spendera hela våran dag med att försöka hitta resten av gänget, utan något resultat tyvärr. Det var kallt och blåsigt och tillslut så bestämde vi träff på La Folie Douce direkt istället. Vi åt lunch där men drog hemåt innan after skin hann börja, satte oss på terassen här på hotellet och lapade sol och drack kaffe. Mys.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

emmadahlbergs
emmadahlbergs,
Kan du sluta vara så SNYGG!
nouw.com/emmadahlbergs
goteborgsmamman,
Hej fining!
Jag är inte mycket för att göra reklam på andras bloggar - men den här tävlingar får varken du eller dina läsare missa! Jag lottar ut 2 biljetter till Nordic Wellness event Strong Together den 7 maj - in och tävla för chansen att träna tillsammans med mig och träffa Bingo Rimér, Mårten Nylén, Kristin Kaspersen m.fl!
Ha en underbar kväll!
Kram <3
goteborgsmamman.se
johannab
johannab,
Snygga skidkläder!! Hoppas att ni får bättre flyt resten av skidresan 😊
nouw.com/johannab
Pdersten
Pdersten,
Så sött med flätor 😄
nouw.com/pdersten
andmaria
andmaria,
Snygga solglasögon!
nouw.com/andmaria

Liknande inlägg

    Instagram