Otaggad på livet

Vardag

En onsdag mitt i livet. Alarmet ringde 07.30 och en kaffekopp senare så mötte jag Anastasia för en morgonpromenad. Solen sken och det var ett fantastiskt sätt att starta dagen på, ni vet ju redan hur mycket jag gillar mina promenader. Jag känner mig typ lite ur fokus angående allt i mitt liv just nu, förutom träningen. Inte värsta krisen och det svänger så jäkla mycket för mig, med både humör och inställning och allt. Men just nu så känner jag mig rätt otaggad på ca allting. Och DET är INTE så kul. Det har säkert med vädret att göra också, hur löjligt det än låter. Men i helgen så var det sommarvärme och då levde man loppan. Och igår snöade det och då kändes allt hopplöst, vad normalt.

Resterande del av dagen ska jag försöka ta mig i kragen bocka av en del grejer jag skjutit på under veckans gång och ikväll ska jag och Anastasia äta fruktsallad och dricka te<3<3<3 Har redan checkat av ett träningspass idag också så gymmet lär jag inte återvända till mer under dagen iallafall.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

ISA,
men fining du, även om det är fett deppigt och tungt när allt känns sådär.. trist? grått? så kommer det vända och då blir allt SÅ maxat roligt! tror jag. hang in there <3
www.isabyl.se
Ssofiaass
Ssofiaass,
Det är säkert vädret, känner likadant! Allt blir helt hopplöst och as tråkigt när vädret suger! Hoppas sommarvärmen kommer snaaaart!
nouw.com/ssofiaass
Nelly
,
Känner exakt likadant, tror banne mig det är vädret!

Instagram