Oral-B 3D White

Inlägget är i samarbete med Oral-B

Vilka av er såg min kvällsrutin som jag publicerade på Instagram i söndags?! Om ni missade den så var inte oroliga, kommer berätta aaallt ni behöver veta i det här inlägget.

Jag visade upp min skönhetsrutin i samarbete med Oral-B då deras två tandkrämer har kommit att bli två nya steg i min rutin. Dessa två tandkrämer fyller nämligen olika funktioner, det den första ("Perfection") gör är att den tar bort upp till 100% av alla missfärgningar, på dessutom endast 3 dagar(!). Så det första jag gör är att borsta med tandkräm nummer ett, dvs Oral-B 3D White Perfection, och när jag är klar med det så går jag vidare till steg nummer 2. Den andra tandkrämen heter "Whitening accelerator" och precis som man kan gissa sig fram till via namnet så gör den tänderna vitare, plus att den skapar en hinna som förebygger ytliga fläckar och därmed skyddar emaljen.

Jag har provat denna tvåstegsmetod i ca en vecka nu och när jag har gjort det så har jag använt mig av Oral-B Genius eltandborste och jag måste bara slå ett slag för den också! Eltandborste alltså, vilken grym jäkla grej? Har aldrig provat det innan men den här är verkligen grym!

OCH en annan grym grej är att nästa gång jag besöker Stockholm, som blir redan någon gång nästa vecka, så kommer jag att dela ut exemplar av dessa tandkrämer och förhoppningsvis så kommer några av er befinna er där samtidigt! Mer information om tid och plats för det kommer komma upp på min Instagram, så håll ögon och öron öppna y'all!

Gillar

Kommentarer

Corina,
So nice blog 😊
corinas.for.me
Siljejensen
Siljejensen,
Bruker selv en Oral-B tannkrem, og det funker gull! Så glad i den 😊
nouw.com/siljejensen
vendela
,
vart hittar man tandkrämerna? (affär) har nämligen inte hittat dom i butik.
Siljejensen
Siljejensen,
Tror det er noen ingredienser som ikke er lov å selges i scandinavia, så kjøper fra england 😊
nouw.com/siljejensen

Instagram