Onsdagsplaner & Mobilbilder

Vardag

ANNONS: Inlägget innehåller en reklamlänk!

Jag har glömt min kamerasladd hemma hos Elin (tror och hoppas jag) och det är ingen hemma där just nu, så får "tager vad man haver" och skriva det här inlägget med mobilbilder. Men det är lugnt, kameran på Iphone 7 är så lööööjligt bra, alltså nästan FÖR bra. Vill liksom inte ta selfies eftersom att kameran är så bra och skarp att man ser varenda liten skavank, haha...

Min frulle. Proteinbröd med olivolja, avokado och havssalt. Och så åt jag ett kokt ägg också, med en kopp svart kaffe till såklart.
Vaknade hemma hos Elin --> Körde henne till tåget --> Åkte hem, åt frukost, bytte om --> Åkte till gymmet och körde body pump --> Hämtade ut paket och nu ska jag äta med lunch med min pappa och sen iväg på ett ärende. SEN ska jag packa, och tillbaks till gymmet för att gå på Sprint ikväll OM jag orkar.

Våra nya tulpaner! Guess what, dom är i plast! Perfekt ju, så slipper man stressköpa färska blommor och kan ha dessa i reserv ifall det inte finns några. Missförstå mig inte, jag ÄLSKAR färska blommor. Men det är dyrt och omständigt att köpa nya hela tiden, då kan det vara bra att kompensera med dessa! Köpte dom på "Nille", finns i både vitt och rött.

Min nya, asmysiga stickade hoodie hittar ni HÄR!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

mariaalin
mariaalin,
Lindaberg
Lindaberg,
Är det ditt eget hår?? Så fint ! Verkligen
nouw.com/lindaberg
moamattsson
moamattsson ,
Ja!!! Visst har det blivit långt?!:D Tack!
nouw.com/moamattsson
emmel
emmel,
Ser mysigt ut 😊
nouw.com/emmel
Johannagrahn
Johannagrahn,
Kör också med plastblommor hemma, superpraktiskt när man är allergisk som mig 👍😬
nouw.com/johannagrahn
moamattsson
moamattsson ,
norabaath
norabaath,
Älska klänningen/tröjan!
nouw.com/norabaath
frökenolsson
frökenolsson,
Amen to plastblommor! 😃
nouw.com/frökenolsson
ISA,
första tanken var "åh vad fint med vita tulpaner", såg inte alls de var i plast. Så fiffigt ju 😊
www.isabyl.se
Amanda,
Åhh avokado mackor, bästa ❤
amandalarsson.nu
skynda_fynda_gratis
skynda_fynda_gratis,
Lina
,
Hej Moa! Jag och min tjejkompis ska till Göteborg nästa vecka i några dagar och undrar om du har några snabba tips om staden eftersom du verkar vara där ganska ofta;)) Kan vara allt från restauranger, nattklubbar eller bara annat som man inte får missa när man är där. Undrar också om du vet hur det brukar vara med åldersgränsen på nattklubbarna? Är det den grönsen som står på hemsidan eller bör man komma in som 18-åring?

Instagram