Onsdag waddap

Vardag

Hej underbara ni! Såhär härlig var min frukost imorse, hatar ju inte när det är extrapris på färska bär på hemköp eeellerhur?! Annars så var bowlen gjord på mixad banan, frysta hallon, fryst mango och havremjölk. Yum.

Jag hade tänkt unna mig en liten sovmorgon idag så jag bokade av mitt gympass klockan 07.00 imorse. Men ändå så vaknade jag helt av mig själv strax efter klockan 07. ÄLSKAR min dygnsrytm just nu! Att ta vara på dagen är det bästa man kan göra i det här landet.

Så i och med att jag skippade morgonträningen så fick det bli ett pass nu på lunchen istället. Eller två stycken faktiskt, jag gick på Barre Toning och HIIT the ground för omväxlingsskull. Jag har snöat in mig på spinning/cykling annars nu så det är mest det jag kört den senaste tiden, men jag vet såklart att det bästa är variation i sin träning.

Och för att ta vara på det fina vädret (wooow alltså det är verkligen inte ett enda moln på himlen) så gick jag även en promenad. Passade på att gå förbi LETT och köpte en sallad till lunch samt en smoothie. Testade en ny smak idag, "Basilika/Chili" och den kan jag VAAARMT rekommendera! Absolut en ny favorit, tillsammans med min gamla favvo "Jordnöt/Banan".

Nu ska jag ta mig i kragen och köra en storstädning med sopsortering och allt vad det innebär, ni anar inte hur mycket kartonger jag har här hemma ifrån alla paket osv. Och så ska jag även hämta ut lite nya paket, och slutligen packa en väska för en helg i Göteborg. Blir det som jag tänkt så åker jag redan imorgon eftermiddag så jag ska sätta mig och kolla på tågbiljetter också. Vi hörs, PUUUSS och kram!

Gillar

Instagram