Onsdag i sitt esse

Vardag, Restauranger

Hej gänget! Hoppas ni mår braaa, det gör iallafall jag. Klockan ringde 07.15 imorse och tack vare min notis på alarmet som löd: "Kaffe och TV4 nyheter" så var det inte sååå jobbigt att gå upp. Och hör och häpna, jag bockade faktiskt av en del av sakerna som jag har haft på min "att göra"-lista i några dagar (eller kanske veckor...). Haha, bättre sent än aldrig visst?

Så efter morgonkaffet och frukost så traskade jag bort till Hötorget och körde Grit. Finaste man kan göra. Och på tal om Hötorget, så åt jag och Lovisa på LETT igår som är i närheten. Det ligger på Sveavägen 23 mer bestämt. Så fräsch ställe verkligen. Finns både goda sallader, wraps, bowls, smoothies/juicer och raw-fika. Och allt är supergott! Eller ah, iallafall allt jag smakat... Kan vaaarmt rekommendera!

Nu sitter jag hemma hos Mrs Mollster AKA Molly Rustas och varvar jobb med reprisen av Gladiatorerna på TV. Onsdag i sitt esse. Jag tänkte faktiskt stanna här i soffan i några timmar, innan jag ska iväg och fixa ögonfransarna. Men mer om det senare! Ikväll ska jag träffa Andrea och ta igen förlorad tid så ja ni fattar ju, en riktig dröm-dag!

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Åh måste äta där någon dag!
nouw.com/isabelw
elinaolssons
elinaolssons,
Ser jättegott ut!! <3
nouw.com/elinaolssons
emmel
emmel,
Ser gott ut 😊
nouw.com/emmel
desires
desires,
Fräscht😍
nouw.com/desires
jeminem
jeminem,
Ser verkligen gott ut!!
nouw.com/jeminem
HEP
HEP,
Det så deilig ut!
nouw.com/hep
gabriellamadeleine
elinbergholm
elinbergholm,
Lisa
,

Du går ju ganska flitigt på GRIT pass, undrar bara vilket som är din favorit av cardio, strength och plyo? Min är definitivt strength 😊

Liknande inlägg

    Instagram