OneOcean Club Barcelona

Barcelona 2017

Påväg hem från våran lunch igår så gick vi förbi OneOcean Club, en finare restaurang/bar som ligger precis i hamnen. Det var jättemärkligt när vi skulle gå in för det stod en vakt som släppte in folk och när jag frågade om vem som helst (tex vi) kunde gå in bara för att ta en drink så svarade hon "YEEEES OF COURSE!!! We just need your name", och så skrev hon upp mitt namn när vi gick in? Liksom inte en lista där dom bockade av namn som gick in, utan en lista som fylldes på med namn på de som gick in? Till vilken nytta liksom, hade ju kunnat säga vilket namn som helst haha.

Väl därinne så blev vi både smygfotade och raggade på av äldre män!!!:D:D:D Drömmen ju, or nah! Men utöver det så var det en väldigt trevlig vistelse. Isabella beställde en mojito och jag ett glas rosé och så satt vi där i solen i några timmar och njöt av både sällskapet, miljön och klimatet.

Och juste, min byxdress som jag fick frågor om på Instagram och Snapchat hittar ni HÄR! Syns ju knappt på bilderna i det här inlägget så ni får trycka på länken för att se bättre, jag älskar den iallafall! Kommer bli en klassisk sommarfavorit, med all säkerhet.

Gillar

Liknande inlägg

    Instagram