Ombokad hembiljett + Snapshots

Playa del Cura

Idag skulle jag åkt hem, egentligen. Jag har en flygbiljett till planet som lyfter vid ett idag. Men tanken på grått och kallt väder gör mig illamående, så jag stannar några dagar extra. Fanns inte så många nya hemdatum att välja på, och egentligen så hade jag nog velat stanna en hel vecka till. Men hittade en biljett hem på onsdag till ett bra pris, så fyra extra dagar får jag kan man säga. Det blir skönt, jag mår så bra här. Jag behöver inte ens ligga på stranden eller vid poolen. Det räcker att ligga här i sängen, att solen sipprar in genom fönstret och att man ser palmerna svaja utanför. Istället för konstant gråskala och mörker som hemma... Blä.
Här kommer lite mobilbilder från de senaste dagarna, hope you like it:

Dagens frukost, så glad att vi hittat färska jordgubbar! Har dem i yoghurten tillsammans med kiwi och weetabix. Och gårdagens (förmodligen även dagens lol) hav.

Vacker himmel under min springtur igår. Och pizzan jag belönade mig själv med efter, jag är verkligen ett praktexempel på att man faktiskt KAN "out-exercise a bad diet". Avnjöt den framför Skavlan tillsammans med mamma och pappa, det var mys!

Igår hängde vi på Amadores Beach Club, i vanlig ordning, och åt nachos på solbädden. Klarblå himmel och inte ett moln, men ganska kraftig blåst emellanåt. Blev en kort dag, alla längtade hem till lägenheten haha.

Två outfits från den senaste veckan. Jag har bloggat om båda så vill ni ha detaljer/länkar kan ni klicka er in på kategorin "outfits" så finns dom där. Jag gillar verkligen min nya t-shirt med hål i hihi.

Gillar

Kommentarer

emmajjohanssson
emmajjohanssson,
Gu så härllgt! Skönt att stanna några extra dagar 😊
nouw.com/emmajjohanssson
Chanapha
Chanapha,
Härligt att stanna några dagar extra! 😃
nouw.com/chanapha
elvirarehn
elvirarehn,
emmafelsing
emmafelsing,
Härligt och avkopplande 😊
nouw.com/emmafelsing
ISA,
tycker jag du gjorde heeeelt rätt i! kan man stanna så gör det 😉
www.isabyl.se

Instagram