Om en vecka så åker jag till...

Resor

...

Budapest!

Yey! Jag har aldrig någonsin varit i Budapest innan och vet inte om jag känner någon som har varit det heller? Jag och Elin pratade om att vi ville åka iväg några dagar bara hon och jag, och så började vi leta efter lite olika resmål. Först lutade det åt London, sen Rom men slutligen så bestämde vis oss för Budapest. Kul att se någonting nytt! Budapest är bla känt för att ha världens finaste och bästa spa/badhus, fina caféer med högt i tak, stora kristallkronor och långa kakdiskar och även vinprovningar samt delikatesshopping i deras berömda saluhall. Låter verkligen som ett drömresmål i mina öron. Ska bli så himla kul. Egentligen var ju tanken att vi skulle åkt idag, men eftersom att snillet jag bokade fel datum så åker vi nästa tisdag och är borta till fredag.

Är det någon av er som har varit i Budapest innan? Har ni några tips eller vet ni något vi absolut inte får missa? Hit me!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

linaperatalo
linaperatalo,
Budapest är supermysigt! Tips att gå promenader och upptäcka platser, bada i badhus (sååå häftigt) shoppa och fika äta massa gott! Ni kommer inte bli besvikna! Trevlig resa!
nouw.com/linaperatalo
Sofia
,
Ät frulle på Cirkuz!! Dom gör helt nybakade croissanter o deras mimosa + varma drycker e sjuka!!
moamattsson
moamattsson ,
Ska kolla in det! Tack!
nouw.com/moamattsson
eas
eas,
Ni måste ta er till badhuset Gellert, verkligen superfint & känns lyxigt! Passa på att boka en behandling eller två när ni är där också, nära 50 % billigare än priserna på andra spa & kurorter i Sverige 😊
nouw.com/eas
Josephine
,
Budapest uteliv äger
Josephine Legendi,
Hej Moa! Eftersom min pappa sida är från Ungern så har jag varit i Budapest flera gånger! Älskar den staden! Ni får inte missa dom mysiga och lyxiga caféerna, café Gerbaud som ligger mittemot stora Zarabutiken, och sedan New York café som är väldigt gammal och lyxigt! sen får ni ta er upp på berget, Pw eller buss! där uppe får man riktigt fina bilder! Hoppas ni får det bäst!!
instagram.se/jlegendi
moamattsson
moamattsson ,
TACK för dina grymma tips! Jag och Elin ska sätta oss ikväll och gå igenom + planera allting! Tack fina
nouw.com/moamattsson
moamattsson
moamattsson ,
Jaaa!! Det ska vi verkligen unna oss, längtar!
nouw.com/moamattsson
moamattsson
moamattsson ,
Tack!! Ska kolla in det:D
nouw.com/moamattsson
moamattsson
moamattsson ,
Tack för dina tips!!! Ska kolla in allting ikväll! <3
nouw.com/moamattsson
Ebba
,
Var där för någon vecka sedan och måste tipsa er om berömda new york café! Ett café i lyx. Sedan även ett bad som heter szechenyi, kolla upp det! Vattnet innehåller svavel tror jag o de säger att det ska vara renade för kropp och själ. Jag gjorde en spabehandling där och de vet vad de gör så att säga <3

Instagram