Obligatoriska Djurgårdsvarvet

Vardag, Träning

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Jacka från Adoore Sport / Linne från Filippa K verkar vara slutsålt men liknande modell HÄR / Solglasögon Dior / Tights Röhnisch / Skor Adidas

Igår startades dagen med en promenad i glatt sällskap! Eller nej nu ljuger jag... Vi kom iväg först vid klockan 11, Gertrude och jag. En av grejerna jag älskar med henne är att hon är så sjukt okomplicerad och lättsam som person, vi behöver liksom inte planera allting i minsta detalj utan vi tar det som det kommer. Att vi kom iväg några timmar senare än planerat igår till exempel, det är ingenting som är ett problem för någon av oss. Det kan iof ha att göra med att vi bor grannar och våra häng oftast inte behövs planeras alls men ändå... Jag blir hur som helst alltid glad av hennes sällskap och förutom att vara en sann glädjespridare så är hon också extremt vettig. Jag älskar att diskutera saker med henne, hon kommer alltid med bra inputs och är det någons råd som jag verkligen litar på och tar till mig så är det Gertrudes!

Och promenader i all ära, men nu längtar jag tillbaka till gymmet faktiskt... Har försökt kurera mig hela veckan och tagit det så lugnt som möjligt för att jag ska kunna bli helt frisk men än är jag inte där. Kommer låta som en riktig tönt nu men jag längtar till att svettas, få mjölksyra i benen och kippa efter luft efter ett riktigt hårt pass haha. Endorfinerna jag får i kroppen när jag tränar är faktiskt helt sjuka, går nästan att jämföra med hur det pirrar i min mage när jag tänker på min pojkvän och då fattar ni ju!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Hur snygg?? 🤩
nouw.com/johannagrahn
Lovisars
Lovisars,
Älskar promenader och speciellt i gott sällskap! Visst är det underbart med vänner då allt bara faller sig naturligt och man inte behöver anstränga sig?!
Och din frisyr, SNÄLLA vad snygg du är!!
nouw.com/lovisars
Caroliineee
Caroliineee,
artist
artist,
Krya på dig!
nouw.com/artist
Maya Ingrid,
Vart kommer din grå tröja ifrån? SJukt snygg!
mayapersson.me/
jonssonida
jonssonida,
Döör ju så snygg du är i det korta håret!!!
nouw.com/jonssonida
KateOgembo
KateOgembo,
men så skönt att ni bor grannar😍
nouw.com/kateogembo

Instagram