Nytt smink

New in, Skönhet

Köpte lite nytt smink härom veckan, för ett presentkort jag fick i födelsedagspresent (och tur det för smink är så j*vla DYRT?!). Tänkte iallafall visa upp det nu så får väl hoppas att det intresserar någon, i brist på annat bloggmaterial här i sjukstugan.

En necessär från Bare Minerals som jag fick på köpet! Tyckte verkligen den var skitfin och det absolut bästa är att den matchar min andra necessär som jag fick i födelsedagspresent (se HÄR).

Senaste gången jag shoppade på Sephora så fick jag detta solpuder i en liten test-förpackning. Och sedan dess så har jag varit kär. Använde bara test-pudret som jag fick med istället för det riktiga pudret som jag hade betalt för senast, haha. Dessutom så är test-förpackningen utmärkt att ha med sig i partyväskan när man går ut eller så, så vill inte slösa på den och köpte därför ett i vanlig storlek att också ha! Så kan jag använda det här när jag sminkar mig hemma, och ha den andra i väskan när jag ska någonstans. Superbra ju! Från Too Faced.

Har provat många foundations i mina dar och har faktiskt en hel del favoriter, så brukar variera lite vilken jag använder. Men denna, från Make up Forever, är en jag alltid behöver ha hemma så när min förra var slut blev jag tvungen att köpa en ny. Såklart.

Och så världens bästa concealer, från NARS. Aldrig varit så nöjd med en concealer som denna! Tycker många är för lösa i konsistensen men denna är perfekt. Finns HÄR

Sist ut är denna puderborste från Sephoras egna märke, köpte den mest för att den var liten och smidig att ha med i mindre väskor. Men den har fungerat jättebra så är väldigt nöjd med den!

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Så snyggt alltihop
nouw.com/agnesvera
mikaelaandersson
mikaelaandersson,
Håller med om att smink är ruskigt dyrt, vilket är tråkigt när det är så roligt att köpa nytt! 😊
nouw.com/mikaelaandersson
LeaOlene
LeaOlene,
Fina produkter!
nouw.com/leaolene
Emeliebibezic
Emeliebibezic,
Så bra smink produkter! Har nu en tävling uppe på bloggen!!:)
nouw.com/emeliebibezic
Jennylilja
Jennylilja,
Vad använder du för smink produkter när du gör dina ögonbryn? 😊
nouw.com/jennylilja
Chanelblogg
Chanelblogg,
Så snygga! Gå gärna in och läs min blogg! 😊
nouw.com/chanelblogg

Liknande inlägg

    Instagram