Nytt objektiv, solprodukter och necessär

Vardag

Inlägget innehåller adlinks.

Weeeey mitt nya objektiv gör att jag numera kan ta selfies med en systemkamera. Mina armar ser dock ut att vara en miiiil långa.

Nya solprodukter ifrån Yves Rocher eftersom att...

Jag åker utomlands på onsdag! Berättar mer imorgon<3

Är superpeppad på att prova den guldskimrande oljan som ska smälta in i huden och ge en fin lyster. Den är alltså för kroppen men också håret där den ska ge extra glas och mjukhet, ni hittar den HÄR. Passar ju perfekt eftersom jag redan har en för ansiktet som jag är jättenöjd med (skrev lite om den och länkade i inlägget HÄR). Annars så är det dessutom en brun utan sol fast mer som en vanlig loation som stegvis ger mer färg HÄR, solskyddsfaktor 30 för ansiktet HÄR, en spray man ska spruta på innan man befinner sig i solen för att förbereda huden och ge en mer hållbar färg HÄR, och after sun för kroppen HÄR och för ansiktet HÄR.

Allt detta plus lite till kommer jag att packa ner i mina nya, fina necessärer från Happy Wifey. Brukar alltid ha problem med att få plats med all hudvård, hårvård, smink osv men dessa är så rymliga så denna gång lär det inte vara några problem alls! Dom ser så fräscha ut också, vill ni kika närmare så har ni en direktlänk till hemsidan HÄR, finns även tröjor med loggan "Happy Wifey" på. Anger ni dessutom koden "MOA20" så får ni 20%, passa på! Perfekta presenten eller julklappen till mamma kanske? Eller någon annan! Tips tips.

Nu ska jag fixa iordning lite saker inför imorgon innan jag går och lägger mig. Haft en hellugn dag med besök hos doktorn, chill i soffan, skype med min pojkvän och många koppar te... Kändes behövligt. Nu är jag pirrig i magen för att jag ska till Sanna och fixa naglarna imorgon haha, sen efter det så ska jag fota med Jonas och sen blir det hem och packa det sista. Oh happy daaays.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Hellofebruary
Hellofebruary,
Kul med nytt objektiv!
nouw.com/hellofebruary
agnesvera
agnesvera,
rebeccajonsson
rebeccajonsson,
Är oljan bara för att ge lyster eller har den solskyddsfaktor i sig också?
nouw.com/rebeccajonsson
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
kamillahaaland
kamillahaaland,
Hvilket objektiv kjøpte du? 😊
nouw.com/kamillahaaland
Kajsalisa,
Vad är det för objektiv du köpt? 😊
kajsalisasoderlind.blogg.se

Liknande inlägg

    Instagram