Nytt kapitel

New in, Tips

Inlägget innehåller adlinks.

Ny årstid och nytt kapitel i mitt liv, då känns det helt rätt med en ny doft. För visst är det så, att man förknippar en viss tid i sitt liv men olika dofter? För mig är det i alla fall så, kan få sjuka så kallade "flashbacks" när jag känner doften av DEN HÄR av Britney Spears (haha minns ni när den var en grej?) eller DENNA från juicy couture som jag fortfarande älskar.

Den här parfymen kommer bli min vår och sommar 2016 doft. För DEN HÄR parfymen som jag använder just nu känns lite för tung nu i ljusare tider, annars älskar jag den också. Men den här från Byredo är lätt och fräsch, med inslag av blommor. Jag har aldrig ägt en parfym från Byredo innan och sanningen är att det faktiskt var första gången som jag ens luktade på deras parfymer igår. Men jag blev helt kär direkt, så många himmelska dofter. Dyra var de dock, 1500 kr fick jag betala för den här. Tråkig utgift kanske men tror och hoppas att den kommer ge mig mycket tillbaka, ser framemot att i framtiden kunna känna den här doften och tänka tillbaka på en förhoppningsvis väldigt bra tid i mitt liv. Jag väntar nog faktiskt med att börja använda den till det känns dom vår på riktigt! HÄR hittar ni några utav Byredos dofter.

Gillar

Kommentarer

trendsy
trendsy,
Bästa parfymen!
nouw.com/trendsy
ISA,
haha åh britney parfymen är sånna minnen!!
isabyl.devote.se
Elin
,
Sticker till Lund i helgen för valborgsfirande där och klädpaniken är TOTALT!! Vad har man på sig när vädret inte är helt stabilt, man sitter i en park men vill ändå känna sig fräsch? Kan inte du ge lite tips hur man ska tänka? Eller ett collage? Kraaam!!
maalins
maalins,
Åh du är inte ensam om att få "Flashbacks" av parfymer 😊
Hoppas att du får en underbar dag 😊
KRAM
nouw.com/maalins

Instagram