Nytt hår & Ny tröja

Outfit, Vardag

ANNONS: Inlägget innehåller reklam för Salong Oss & ett samarbete med NA-KD.com + reklamlänkar.

Stickad tröja HÄR / Örhängen HÄR / Jeans HÄR

Älskar denna tröjan, främst för detaljerna på ärmarna men också för att det är en sådan himla fin färg. Den kommer från NA-KD, likaså byxorna och örhängena också, så är ni sugna på en likadan (eller något annat på hemsidan) så får ni inte glömma att använda koden "MOA20" för 20% rabatt. Kommer lägga upp en haul på snapchat under dagen så för att se den: lägg till "mattssonmoa". Och om ni inte orkar se mig prova massa plagg: HÄR har ni direktlänk till alla plagg jag beställt/visar upp, samt lite andra favoriter!

VAD FANTASTISKT det har varit att vakna upp pigg, fräsch och utvilad både lördag och söndag den här helgen. Alltså verkligen, hela min helg har bara bestått av att vara hemma och jag har pendlat mellan att ligga i soffan och att ligga i sängen. Både fredag och lördagkväll har jag kollat film med mamma och pappa OCH så har jag tränat båda dagarna, samt tänkte ta mig till gymmet nu idag också. Behövde några sådana här dagar, igår var egentligen tanken att jag skulle hem till en kompis på tacoskväll men bara det kändes för ansträngande. Har varit mysigt att spendera tid hemma med min familj<3

Seeer ni något annorlunda på dessa bilder btw? Jag har klippt av mitt hår, en rätt bra bit dessutom! Det hände förra veckan, men har inte haft tid att uppdatera er om det förrän nu. Visst ser det mycket tjockare och friskare ut, men fortfarande långt - precis som jag gillar det. Klippte mig hos duktiga Helena på Salong Oss och vill ni boka tid för att bli lika fina i håret så gör ni det HÄR! Finns även massa andra behandlingar på salongen för er som är intresserade av det, bland annat soldusch som jag brukar passa på att göra när jag är där. Det är en automatisk spraytan där du bara ställer dig i ett bås, trycker på en knapp och så fixar den resten åt dig. Himla smidigt faktiskt, och bra resultat så det kan jag också rekommendera! Dessutom så sitter Sanna som jag fixar mina naglar hos i samma salong så för mig är det verkligen ett paradis!

Nu ska jag nog faktiskt ta mig ut på en promenad eftersom att solen skiner för en gångs skull, och i det här landet så kan vi ju dröja eeeevigheter innan den gör det igen... Så man får passa på! Hej hopp, hoppas ni får en skön söndag!

Gillar