Ny t-shirt och slutet på första sommarmånaden

New in, Vardag

Inlägget innehåller adlinks.

Vet att mitt läppstift ser helt bedrövligt ut på dom här bilderna. Men till mitt försvar så hade jag både precis ätit och somnat på tåget hem haha, knäppte bara några snabba bilder utan att piffa upp mig innan.

Min nya tisha från Kenzo som jag fyndade på NK-rean. Glömmer ofta visa upp nya inköp här i bloggen, ska verkligen försöka bli bättre på det. Är egentligen inte ett fan av stora tyck på plagg, men av någon anledning så gillar jag Kenzo-loggan. Tycker dessutom att dom har riktigt snygga skor och sjalar, och förutom på NK och Kenzos egna hemsida så vet jag att det finns att köpa bla HÄR och HÄR.

Nu har jag precis kommit hem, efter en mycket lång dag där jag gjort ca ingenting värt att nämna. Är så fruktansvärt trött idag, känns som jag ofta är det när jag sover ut? Imorgon så ska jag ställa klockan tidigare och försöka få tillbaka en sund dygnsrytm! Sen tror jag iof att även vädret påverkar mig, att jag lätt blir trött och hängig när det är så regnigt och grått som det är idag... Kan inte förstå att det bara är en dag kvar av junimånad, känns som om jag har inte ens har förstått att det är sommar än haha. Tiden går så läskigt fort.

Gillar

Kommentarer

Emilia
,
Kan du blogga mera om träning och mat samt berätta hur du kom till bra form? Skulle vara intressant med tips/träningsschema samt med några lätta och goda recept!:D
CAMILLAESI,
älskar tröjan 😃
www.camillaesi.se
agnesvera
agnesvera,
Så snygg tröja!
nouw.com/agnesvera

Liknande inlägg

    Instagram