NK GALAN 2019

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Våra fantastiska klänningar hittar ni HÄR !

Ett litet gäng bilder från NK Galan i måndags. Jag och Anastasia klädde oss i matchande klänningar från By Malina och eftersom att kvällens tema var "Sneakers & Tie" så bar vi även båda converse till. Kvällen bjöd på både fantastiskt god mat (faktiskt, jag tycker inte oftast att det är sådär jättegott med sådana här finare smårätter - men detta överraskade åt det positiva!), prisutdelningar, modevisningar och en del andra spektakulära shower. Jag hade jättetrevligt! Jag var lite nervös innan eftersom att jag inte visste någon som skulle gå (även om att jag kände mig hyfsat trygg med min +1 Anastasia) men jag träffade på massa härliga människor och hade dessutom äran att bland annat ha Ida Sjöstedt som bordsdam! Har alltid älskat hennes klänningar så det kändes som en stor ära. Lagom till att efterfesten skulle dra igång så kände dock jag och Anastasia att vi hade gjort vårt så då tackade vi för oss och åkte hemåt innan det hann bli allt för sent, vilket kändes som ett mycket bra beslut dagen efter!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Fullkomligt älskar klänningarna!!! Så himla fina!
nouw.com/matildaberlin
moamattsson
moamattsson ,
Visst är dom!!!<3
nouw.com/moamattsson
C
,
Sattt lite puder pa era alldeles for glansiga ansiktne. Ugh,..men vet junumera att du moa inte publicerar kritik aven om det ar tips..sa fafang du ar..
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men gud, bitter much?? 😟 Haha
nouw.com/johannagrahn
moamattsson
moamattsson ,
Jag tycker det är fint att glänsa☺️ men tack för din fina feedback, önskar dig en bra dag och fortsätt håll humöret uppe - kan tänka mig att du är en riktig glädjespridare!
nouw.com/moamattsson
jonssonida
jonssonida,
men så fina klänningar! Och den gröna färgen på dig, wow!! 😍
nouw.com/jonssonida
megkaup
megkaup,
så fina! och din nya frilla klär dig SÅ bra 😍
nouw.com/megkaup

Instagram