MYYYSoutfit & Yin Yoga

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Mössa HÄR / Jacka slutsåld tyvärr, liknande HÄR / Tröja HÄR / Solglasögon HÄR / Byxor HÄR / Sneakers HÄR

Hej hopp gänget! Såhär mysig var jag idag innan jag skuttade iväg på glöggmingel! Ja har ni hööört något så mysigt? Det var Polhem som bjöd in och dom hade dukat upp så fint med pepparkakor, saffransbullar och glögg. Och så fanns det en massa fina plagg/produkter att känna på, prova och ta med hem. Hur drömmigt? Precis vad som piggar upp och gör vardagen lite gladare dessa dystra månader. Solen gick liksom ner redan för en timme sedan, vid kl 15, inte konstigt att man känner sig konstant trött i detta mörker?

Jag ska alldeles strax iväg och köra ett yogapass eftersom att jag skippade passet jag skulle gått på imorse... Skulle nämligen ha kört Yin Yoga kl 06.45 imorse men när alarmet ringde så kände jag verkligen att jag bara inte orkade. Inte yogan då, den hade jag så gärna velat gå på... Men jag orkade inte stånka dit i mörker och kyla. Så jag låg kvar i sängen och drog mig lite extra innan jag stack iväg på ett annat pass (Bootylicious) kl 07.00 haha. Ni ba jaha det var ju värt stor skillnad liksom? Men ja det var det faktiskt, för det passet var på gymmet som ligger närmast mig dvs ca 10 min att gå medan det hade tagit typ 40 min att gå till det andra. Niii fattar ju. Men som sagt, nu ska jag byta om till träningskläder samt även packa ner en extra outfit till @gertrudes som jag har övertalat att gå med. Hoppas på att hon ska tycka om det lika mycket som jag gör. Yin yoga är ju typ den lugnaste formen av yoga (tror jag?) och jag tycker det är sååå nice, verkligen som en liten paus från verkligheten. Love it! Puss på er hoppas ni har en fin onsdag såhär mitt i veckan!

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Men huuur fin är inte du då?!! 💓
nouw.com/filippaml
juliablomgren
juliablomgren,
Jennifer
,
Hej Moa! Har hängt med dig sedan vine och alltid tyckt du är helt fantastiskt både med personlighet och utseende. Jag undrar om du skulle kunna göra inlägg där du ser exakt hur en dag kan se ut för dig, t.ex. när du vaknar och tränar, bloggar, plåtar och vad du äter. Ja du förstår nog. Kram! Jennifer
Onephoto
Onephoto,
Ällllllskar jackan o väskan!!! 💯💯💯💯
nouw.com/onephoto
isabylund
isabylund,
Åh den yogan skulle jag vilja prova, lät väldigt harmooooniskt, haha <3
nouw.com/isabylund

Instagram