MYYYSevents & FREDAG!

VardagInnehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Bilder från i tisdags när Petra styrde julfrukost tillsammans med KicksBardot! Vi fick kika äta gott, kika på nyheter, välja julklappar och pyssla. Så trevligt så, finns typ inget mysigare än julevents! Ska iväg på en jullunch idag också och längtar såååå.

Petra är ju världens trevligaste host också! Så avslappnad och härlig. Och så glad för hennes skull att hon och hennes man väntar barn! Minns när jag lyssnade på Dasha och Fornis podd för X antal år sedan och Petra vad med som gäst, då benämndes hon som "den eviga singeln" och nu är hon liksom gift och väntar barn haha (inte för att det är något fel med att vara singel dock, skulle snarare säga att det är sjukt underskattat). GRATTIS IGEN!<3

Samma dag var jag även på en härlig lunch på L'Avventura, ingen jullunch denna gången men det var väldigt trevligt ändå! Det hade dukats upp lång bord och samtidigt som vi njöt av maten kunde vi njuta av en modevisning för Åhléns SS20.

Som sagt, ingen jullunch utan detta var mer vårigt och ljust haha. Väldigt fint iallafall!

Nu ligger jag i sängen med ansiktsmask på och kaffe i ena handen samtidigt som jag skriver. Även om jag älskar morgonträning så är det väldigt skönt med långa, lugna mornar ibland också... Ska dock ta mig upp i sängen nu och göra mig iordning. Har faktiskt en väldigt rolig fredagsförmiddag framför mig idag innan jag ska ta helg, ska först iväg på ett roligt möte, sedan jullunch, fota ett samarbete och sedan förbi lite presskontor. Hoppas ni får en faaantastisk fredag, PUSS!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Ser riktigt trevligt ut👌🙂
nouw.com/sofiefriden
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men wow! Ser ju verkligen sååå mysigt ut 😍
nouw.com/matildaberlin
FSHD Daniel,
Härliga bilder! 😊
www.fshddaniel.blogg.se

Instagram