MYSREA

Kollage

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Januari och februari... Man gör vad man kan för att ta sig igenom dom månaderna. Myskläder, ansiktsmasker och fluffiga tofflor är f*n högt upp å min "Hur man överlever"-lista. Också extra viktigt att återfukta huden, och läpparna ska vi inte ens prata om... Finns det något värre än torra fnasiga läppar? (Svar ja det gör det såklart, men ni fattar grejen... det är hemskt). Här har ni två kollage med grejer som hjälper er genom vinterns kalla dagar. Allting är på REA också! Så bra så.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR

Mjukiskläderna i kashmir på nummer 2 och 3 är förmodligen mina mest använda plagg som jag äger. Tar på dom så fort jag kommer innanför dörren varje gång haha. Samma med tofflorna på nummer 6. Har även hört väldigt mycket bra om krämerna från Clinique, någon av er som har testat och vet om dom är värda att beställa hem? Tänker att det kan vara läge nu när dom ändå finns till nedsatt pris!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. (Kofta) HÄR / 9. (Läppbalsam) HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR

Å hoodies och mjuka stickade tröjor, det finaste vi har? Och viktigaste. Håroljan på nummer 7 är den jag använder och alltid när jag får frågor om hur mitt hår kan var så glansigt så tipsar jag om denna. BÄSTA!

  • Kollage

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Vill ju ha typ allt det där!!!
nouw.com/matildaberlin
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vull ha det mesta där 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Carrostyle
Carrostyle,
åhhh, ÄLSKAR ju myskläder!!
nouw.com/carrostyle
HilleviHoglund
HilleviHoglund,
Krämen från clinique är helt sjukt bra!! Fick den i julklapp och är den bästa jag använt! Återfuktar jättebra men sjunker in snabbt och lämnar ingen oljig/blöt yta! Köpköpköp säger ja bara
nouw.com/hillevihoglund
KellyEricsson
KellyEricsson,

Instagram