Mysfredag, träningsevent och mat

Vardag

Hur fina yogamattor på träningseventet idag? Från Grounded Factory!

Bästa Molly<3

Och kläder ifrån Sanne Alexandra, HÄR. Hela eventet var för Sannes nya kollektion, som för övrigt är såååå fin, och vi fick prova på en ny träningsform genom att använda dessa rullar. Det var jobbigt, och svårt, och kul... Egentligen gillar jag mer träningsformer där man inte behöver tänka så mycket, utan bara köttar. Här var det rätt mycket saker att hålla koll på samtidigt, varav det svåraste förmodligen var balansen.

Efter träningspasset som höll på i 45 effektiva minuter så bjöds det på mat från Icha Icha. Sedan tog jag och Molly tunnelbanan till varsitt möte där vi tryckte lunch nummer två.

Sedan möttes vi upp hemma hos Molly, bytte om och tog en vända på stan. Det enda vi fick med oss hem var en flaska rött. Sedan somnade jag i soffan medan Molly försökte beställa Foodora under två timmar utan någon som helst framgång. Tillslut så kom Mollys pojkvän hem och blev våran räddare genom att åka till Phils Burger för att leverera burgare med pommes, tryffelmajo och varsin oreoshake till oss.

Nu är vi klara med den omgången och rödvin, tryffelsalami, ost, smågodis, blå fazer och chips har ställts fram på bordet framför tvn<3 Hoppas ni också har en mysig fredag! Puuuuss!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Åh, villa fina och mysiga bilder!
nouw.com/hildasundler
agnesvera
agnesvera,
Men så mysigt det ser ut!!
nouw.com/agnesvera
claratime
claratime,
emmel
emmel,
Åå så mysigt 😁
nouw.com/emmel
Elsa,
Men alltså ååååh vilken mysig dag!
elsawinge.devote.se
amathildaw
amathildaw,
Älskar dina träningkläder 😊
nouw.com/amathildaw

Instagram