Mot Stockholm och MIN LÄGENHET!

Vardag

Bilder från min Stockholmsvistelse förra veckan. När jag och Molly satte oss på Strandvägen 1, åt chark, drack rosé och på riktigt SVETTADES så mycket att vi fick kavla upp ärmarna haha. Solen stekte verkligen! Nu ser det däremot ut som att vädret är rätt grått och blött i Stockholm... Får hoppas att det vänder!

För woop woop nu sitter jag på tåget mot Stockholm igen, tillsammans med min mamma denna gången! Vi har precis ätit varsin sviiiingod sallad och väl framme så väntar en väldigt spännande eftermiddag. Ska bli så SJUKT att få se min lägenhet för första gången! Är dock inte helt säkert att det kommer vara just min som jag får gå in i, ta mått på osv då inte alla är klara. Men isf kommer det vara en utav lägenheterna vars planritning och mått motsvarar min. Såååå så kul och SÅ spännande! Ska såklart försöka ta massa bilder.

Ikväll sover jag och mamma på hotell och imorgon ska vi äta frukost tillsammans innan hon åker tillbaka hemåt. Då möter jag upp Andrea för lunch, innan vi gemensamt går till ett event som Lovisa håller i och på kvällen så sover jag hos Alice. Tror ni att jag är glad att jag ska få träffa alla dessa underbara under samma dag eller?! Plus fler tjejer som ska på eventet. Jag gör frivolter inombords!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Lika härligt som vanligt ser det ut! <3
nouw.com/filippaml
resanmotfrihet
resanmotfrihet,
ser sååå härligt ut!
nouw.com/resanmotfrihet
Jessica,
Låter som en kul dag!
www.jezzthemess.se
Marianne,
Så spännande! Kommer själv ihåg den känslan när jag flyttade till Stockholm från Finland - det pirrar i magen bara när ja tänker på den första kvällen i lägenheten 😊 Grattis till lägenheten och hoppas ni har ett härligt event! <3
mariannelle.com/
emmel
emmel,
Åå så härligt 😊
nouw.com/emmel
Molly
,
Alltså kan inte du och mollyrustas skapa podd tillsammans!! Hadr varit gaaaalet kul!!!
Rayana
Rayana,
Tur att jag bor i Sthlm | regnet öste verkligen idag😊
nouw.com/rayana
Amanda,
Åh hoppas ni får kul på eventet i morgon! 😍
amandalarsson.nu

Instagram