Möt staden med mig & NIVEA Urban Skin!

Vardag

I samarbete med NIVEA Urban Skin.

Några bilder ifrån hur min dag har såg härom dagen! Jag vaknade tidigt, drack kaffe på balkongen och satt och jobbade hemifrån en stund innan det bar av till gymmet. Mötte därefter upp en vän för att äta lunch och gå på stan, kikade i ett par butiker men hittade ingenting som fick följa med hem...

Väl hemma var det snabba puckar innan jag skulle lämna hemmet igen för date-night med min pojkvän. Jag kände att jag ville fräscha upp mig innan efter en dag med både spring på stan och efter att ha svettats på gymmet, så det passade perfekt att lägga på NIVEAs 1 minute detox mask.

Jag använde masken "Moisturise" på kinderna för extra fukt, och "+Purify" på näsa och panna för att rengöra mer på djupet. Annars tycker jag det kan vara ganska meckigt att använda ansiktsmask då det ofta tar rätt lång tid, men i och med att dessa masker verkar på endast 1(!) minut så gick det väldigt smidigt.

Som jag skrev i den tidigare texten så använder jag "Moisturise" för fukt och den ger verkligen en lyster i ansiktet efter man använt den, medan "+Purify" mer rengör på djupet då den består av vit lera och magnoliaextrakt. Sedan finns det även den tredje masken, "Pore Refine" vars jobb är att reducera orenheter och minimera porerna. Den masken gör hyn renare, slätare och friskare - och vem vill inte ha det?

Slutligen efter att jag hade multi-maskat så la jag på ett lager av NIVEAs skyddande dagkräm och sen var det klart! Kände mig så fräsch direkt efter jag använt maskerna, helt sjukt att det kan få sån effekt på endast en minut? Jag har sagt det förut och säger det igen: den här hudvårdsserien passar verkligen mig och mitt liv i storstaden perfekt! Ni kan läsa mer om NIVEAs Urban Skin HÄR!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Fick hem mina produkter från din tävling idag, så taggad på att testa !!
nouw.com/corneliakarlsson
FruLea
FruLea,
Flotte bilder😃 Nivea produker er helt amazing🌸
nouw.com/frulea
artibus
artibus,
Alltså sista bilden på dig!!
nouw.com/artibus
Faronsson
Faronsson,
Såå bra tips! Ska verkligen prova deras produkter!💖
nouw.com/faronsson
Adelestern
Adelestern,
ditt hår är sååå fint!!
nouw.com/adelestern
Hannaeka
Hannaeka,
så härliga tips!
nouw.com/hannaeka
kreativarummet
kreativarummet,
vad du ser så fantastiskt solfin ut ! och den blå klänningen var ju jätte vacker 😃
nouw.com/kreativarummet
Andreatherese
Andreatherese,
Åh vad mysiga bilder!
nouw.com/andreatherese

Liknande inlägg

    Instagram