Morgonträning + Träningsoutfit

Outfit, Träning

I samarbete med Bubbleroom.

Linne HÄR // Linne med luva HÄR // Sportbh HÄR // Tights HÄR

Tror inte jag har berättat för er att jag och Molly var uppe med tuppen och tränade igår? Klockan 06.00 ringde larmet och 06.45 så mötte vi upp Margaux på gymmet och körde ett en timmes långt pass blandat på spinningcykeln och i sal med redskap. Det var skitkul! Och skönt att bli klar med träningen så tidigt, trots att det var jobbigt när klockan väl ringde...

Jag invigde iallafall mina nya träningskläder från Bubbleroom och passade även på att fota dom när vi var klara! Visst är dom snygga?! Älskar linnets baksida och tightsen sitter som en smäck, kände mig extra cool med luvan som var på det andra linnet också.

Det här är den första av ett flertal outfits från Bubbleroom som jag kommer visa upp under hösten, jag är nämligen en utav deras nya ambassadörer! Vilket betyder att jag kommer få välja ut olika outfits både till träning, vardag och fest och visa upp för er. Jag får som sagt välja ut kläderna själv så jag hoppas att ni kommer gilla plaggen lika mycket som jag gör! Jag älskade den här träningsoutfiten, så snyggt när allting går i matchande färger, vad tycker ni? HÄR har ni en direktlänk till Bubblerooms nya sportkollektion. 

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Så sjukt snygga träningskldäer
nouw.com/agnesvera
Rakeleb
Rakeleb,
Men sååå snygg ju!!
nouw.com/rakeleb
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Jättesnygga träningskläder verkligen!
nouw.com/alexandra_wiberg
ffannyolsson
ffannyolsson,
malinjohaanssons
malinjohaanssons,
Var hur snyggt som helst och speciellt på dig 😊
Ha en fin helg, kram!
nouw.com/malinjohaanssons
Emmaaaj
Emmaaaj,
Alltså du är ju så jäkla snygg!!!!
nouw.com/emmaaaj
Johanna
,
Vad har du för storlek på tröjan med luva? 😊

Instagram