Morgonstress

Vardag

Godmorgon vänner

Hoppas att ni har haft en skön och behaglig morgon, tillskillnad från mig. Jag vaknade vid klockan 07.10, dvs mer än en timme senare än vad jag hade satt som alarm... Skulle ta tåget 07.35 och ville kunna njuta av frukost och morgonkaffe innan jag gjorde mig iordning inför dagen. Men inget sådant hanns det med. Rusade istället upp och slängde bokstavligen talat ihop en packning och vet redan nu minst en viktig sak som jag glömde. Men lyckades iallafall sätta på kaffet så jag fick med mig en take away mugg, alltid något positivt i allting. Bilderna är alltså inte tagna imorse, de är snarare motsatsen till hur min morgon såg ut.

Min fina kofta hittar ni HÄR. -Annonslänk.

Morgontrafik är inte min grej heller så jag hade livets stress till stationen, men det gick bra och jag hann. Fick ett sms av Sanna att hon blir lite sen så passade på att ta ett långsammare tåg som gick fem minuter senare också pga mindre folk på det. Nu ska jag försöka sminka mig på tåget (ca det värsta som finns) och hinner förmodligen köpa med mig frukost när jag är framme också. Gjorde dessutom sönder en nagel i all stress imorse så ett besök hos Sanna har aldrig varit mer aktuellt. Shit vad jag babblar, undra hur mycket onödig information jag proppat in i den här texten...? Haha jaja, hursomhelst, hoppas ni haft en bättre morgon än mig!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Väldigt fina bilder
nouw.com/agnesvera
rebeccajonsson
rebeccajonsson,
Sjukt snygga bilder!
nouw.com/rebeccajonsson
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha usch, det är verkligen vidrigt att sminka sig på tåget!
nouw.com/johannagrahn
JenniferKlingvall
JenniferKlingvall,
Ush gillar inte när morgonen inte blir som man tänkt sig.. Det sjuka tycker jag är att har man väldigt lång tid på sig så har jag lättare att bli sen men blir det bråttom så kommer man nästan alltid i tid ändå, hur är det möjligt??!! Haha kram
nouw.com/jenniferklingvall
Jpnna
Jpnna,
Kaffe är alltid prio 1 för mig ahah blir jag sen så blir jag sen :S
nouw.com/jpnna
CAMILLAESI,
Vad tråkigt att morgonen inte blev som tänkt :/
www.camillaesi.se
hannahsolina
hannahsolina,
Hoppas din dag har blivit bättre nu 😊

Kika gärna in på min blogg där du får blandade tips för att få dina pengar att räcka längre - eller till mer, oavsett hur din ekonomi ser ut kan du hitta värdefulla tips här. Jag kommer dela med mig av rabattkoder, kampanjer, inspiration från secondhand-fynd, gratisprodukter och skriva om billig matlagning.

Kram, Hannah!

http://nouw.se/howtosaveinhappyways
nouw.com/hannahsolina
Carrostyle
Carrostyle,
men såå mysiga bilder!!
nouw.com/carrostyle
ISA,
åh fy fan, jag som inte kan hantera stress. Speciellt inte på morgonen. haha! men som någon ovan skrivit: det kan bara bli bättre efter en sån start 😊
www.isabyl.se

Instagram