Mitt veckoschema - Stockholm, Midsommarfest, Palma

Vardag

Måndag: Jobba, träna, packa/göra iordning inför morgondagen. Gärna så effektivt som möjligt så att jag hinner njuta av solen också. Har redan haft världens bästa start på den här dagen dessutom för har 1. Beställt en heeeelt fantastisk födelsedagspresent till mig själv (fyller den 4e juli) och 2. Bokat en resa!
Tisdag: Stockholm! Åker vid 12.00 så är nöjd om jag hinner med ett gympass innan. Sen är jag i Stockholm vid halv fyra och då ska jag bara lämna av väskan inprincip och sen bär det av mot Midsommarfest med Nelly!
Onsdag: Tidig hemgång från Stockholm... 06.00 aj aj aaaaj, vet redan hur jobbigt det kommer vara... Men måste vara hemma i tid eftersom jag har ett viktigt möte med banken på förmiddagen! På kvällen ska jag försöka hinna träffa vänner och inte mycket mer än så, lär vara rätt seg.
Torsdag: PACKA! Och fixa allt det sista inför resan.
Fredag: Palma de Mallorca kallar! Som jag skrev i mitt inlägg om mina planer för sommaren (länk) så åker jag dit första veckan med mamma och pappa, och andra veckan kommer Molly och Elin. HUR KUL?! Ååååh det ska bli så härligt!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

KarinEdsgard
KarinEdsgard,
Du är så inspirerande! På min blogg TÄVLAR jag just nu ut små skönhets prylar! nouw.se/karinedsgård
nouw.com/karinedsgard
IsaVinell
IsaVinell,
Åhh vill också utomlands!
nouw.com/isavinell
elvirarehn
elvirarehn,
Låter som den perfekta veckan!!
nouw.com/elvirarehn
Erika,
Härlig vecka 😊
eriikasworld.blogspot.se

Instagram