Mitt nyår 2017/2018

Vardag

GOTT NYTT ÅR BÄSTA NI! Jag hade så kul på nyårsafton att jag har behövt två hela dagar att återhämta mig på. Jag firade mitt nyår i Köpenhamn, rätt spontant faktiskt men det blev huuur bra som helst. Alltså typ bästa nyår jag har haft, så kul! Vi var ett gäng på femton personer tror jag som checkade in på hotell och så åt vi femrätters middag, drack bubbel och kollade på fyrverkerierna i gemensam trupp på tolvslaget och efter det så gick vi vidare till nattklubben Arch. J*vla bra ställe alltså, har bara varit där någon gång innan men haft väldigt kul då också. Så där var vi ett glatt sällskap som skålade och dansade in det nya året, träffade tom en del andra vänner där PLUS att Skam-William var där. Alla bara 1. Snälla, det var inte direkt som om du minglade med honom 2. Ingen bryr sig om Skam längre. Jaja, jag hade iallafall en fantastisk nyårsafton och nästan en ännu mer fantastisk nyårsdag. Livet är så bra, jag är så glad. Och lycklig. Hoppas ni också fick ett bra avslut på 2017 och en bra början på 2018.

Jag har förresten skrivit ihop första delen av min årsresumé av 2017 idag, så den kommer upp imorgon. Kul ju! Idag har jag dessutom kört årets första träningspass och nu ska jag tillbaks till Göteborg för att äta årets första portion med thaimat, yum. Finns det btw NÅGON som INTE åt pizza igår? Det undrar jag.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

flaviagutowska
flaviagutowska,
Love this photo! 😃
nouw.com/flaviagutowska
amandaaholmgren
amandaaholmgren,
Gud vad roligt!!
nouw.com/amandaaholmgren
emmakmoberg
emmakmoberg,
låter som ett perfekt nyår! 🌟
nouw.com/emmakmoberg
Emilia ,
Haha jo!! Om man är på samma ställe som Skam-William kan man faktiskt få skryta lite oavsett, det är allas guilty pleasure
emiliawesterstrom.se
ineees
ineees,
Låter underbart! <3
nouw.com/ineees
gabriellamadeleine
gabriellamadeleine,
Ha ett fantastiskt 2018!! <3
nouw.com/gabriellamadeleine

Instagram