Mitt hektiska fantastiska liv

Vardag

Hej gänget<3 ytterligare en hektisk dag i mitt hektiska men samtidigt fantastiska liv. Jag gillar hektiska dagar, förutom att bloggen kommer i skymundan. Och nu har det inte bara handlat om en hektisk dag, utan snarare hektisk vecka...

Nu har jag landat i Alingsås igen. Skönt, faktiskt. Även om jag älskar Stockholm. Det händer så mycket saker där och det finns så fantastiska människor där. Det gör det iof här hemma med. Har saknat ihjäl mig efter @alicestenlof som jag äntligen får träffa i helgen. Och just nu så ekar Alingsås tomt eftersom båda mina bästa vänner befinner sig utomlands. Urrrrk. Snart får jag träffa dom dock, och jag längtar så jag spricker.

Tänkte egentligen bara meddela att jag är hemma, och att jag kommer blogga om mina dagar i Stockholm i helgen. Just nu har jag ingen ork då jag inte mår superbra, är väldigt trött såklart men har också en fruktansvärd ångestklump i magen som vägrar försvinna. Ska gå ner och krama om mina fina föräldrar, så kanske det släpper. Fotbolls sänds på TV och stämningen är aldrig så bra i mitt hem som nu (eller imorgon lär det vara ännu bättre eftersom Sverige spelar, såklart).

"Borta bra men hemma bäst", hade dock inte tackat nej till att befinna mig vid en poolbar i Mexico nu.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

hannaxellen
hannaxellen,
you´re beautiful! 😊
nouw.com/hannaxellen
Klara
,
Hej! Tycker du är hur vacker som helst och din kropp är bara helt fantastisk! Hur har du gjort för att få en sån kropp? Hur har du tränat/ätit? Behöver verkligen lite inspiration och hjälp! Hade uppskattat om du gjorde ett inlägg om det! Du är grym, puss!!
Klara
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

Instagram