Mini Palma-Guide

Resor, Tips, Vardag

Utsikten från min balkong! Hur fin? Man ser liksom både hela stadskärnan, katedralen och havet. Hotellet ligger bara ca femton/tio minuters promenad ifrån hamnen och heter Hotel Palladium. Väldigt centralt med andra ord, gick främst efter det när jag letade hotell den här gången. Det fanns inte mycket för ett bra pris, med detta hotellet var överkomligt. Min uppfattning om det hittills är: Perfekt läge, fräscha rum och trevlig personal! Hotellfrukosten var helt okej.

Gårkvällens middag. Jag landade som sagt vid sju någon gång, stötte på några killkompisar redan på flygplatsen som givetvis skulle ut och festa på kvällen. Jag däremot hade tom svårt bara att orka ta mig upp ur hotellsängen och gå ner till hamnen för att äta när jag väl var framme. Men det gick tillslut, musslor i vitlök och ett glas rött blev min första middag här i Palma!

Såg att det var en del som ville ha en Palma-guide med tips och även att jag skulle skriva ut vart bilderna jag la upp var tagna. Har som sagt bara varit i Palma en gång innan, och vet inte jättemycket om stället. Tänker att jag isf kan köra en liten guide efter den här resa. Men kan absolut skriva ut platserna på bilderna från förra sommar. Här över så är jag på stranden Es trenc. Låg en rätt bra bit från Palma, men sååå vackert. Tycker verkligen att ni ska åka hit om ni är här! DOCK så går stranden över till en nudiststrand om man vandrar längre bort på den, vilket inte var jättemysigt att kolla på. Så långa strandpromenader här är inget att rekommendera. Men vattnet är heeeelt magiskt.

Mhares Sea Club. Den enda Beach Cluben vi besökte senaste gången jag var här. Vi gillade den så mycket att vi gick tillbaka dit varje gång istället för att prova någon ny. Låg lite off, precis vid havet, och var väääldigt lugn och behaglig. Ingen sådan där Beach Club som går över till dagsfest efter några timmar, utan här låg man och slappa hela dagarna. Så skönt. Gick även att gå ner och doppa sig i havet om man föredrar det framför poolen.

Och självklart, Katedralen och hamnen! Katedralen i sig är supervacker och jag skulle kunna strosa runt vid hamnen i timmar. Bara gå och kolla på fina båtar, ta en glass någonstans och sätta sig och kolla på folk. Bästa som finns. Precis vid Katedralen så ligger även stadskärnan, med alla butiker osv. Älskar Palma eftersom det bjuder på både sol och bad med också grym shopping med otroligt fina byggnader.

Till att jag har fått ihop en ordentlig Palma-guide så kan jag tipsa om @tereseas guide som hon skrev för några dagar sedan, ni hittar det inlägget HÄR! Nu ska jag dra mig mot stranden. Är bitter för att jag självklart glömde packa ner solkrämerna som jag så noga valt ut hemifrån, typiskt mig:)))) Aja, solen skiner och jag är redo för min bränna!

Gillar

Kommentarer

julialanden
julialanden,
gud vad vacker du är!!
nouw.com/julialanden
cisberg
cisberg,
Åhh vad vackert och vilka fina bilder!!
nouw.com/cisberg
teresea
teresea,
Gullig du är som länkade!! Ha en fantastisk resa ☀️❤️
nouw.com/teresea
Tilda
,
Vilken storlek har du på din LV speedy? Kram<3
johanna
,
Åh gud vad fint vatten vid Es trenc!! Helt sjukt att det finns sånna ställen i Europa.
Vart är den randiga bikinin ifrån? Sjukt fin!! 😊
Stina,
Stina här! Jag har en relativt nystartad blogg som heter https://mittlivsomtjockblog.wordpress.com
Där skriver jag öppet, ärligt och med mycket humor om hur det är att vara en ung fet tjej i Stockholm omgiven av all smalhets :p
Jag gör mukbangs, kommer göra hauls och föra en (antagligen chockerande) matdagbok haha...

Det är dags att vi tjockisar får ta lite plats på nätet nu!!!

Kramar
mittlivsomtjockblog.wordpress.com
agnesvera
agnesvera,
Underbara bilder
nouw.com/agnesvera
Ebba
,
Du är så himla PANGSNYGG!! Superfina bilder.
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Härliga bilder!!
nouw.com/fredrikapersson

Instagram