Mingel-tisdag deluxe

Vardag, OutfitInnehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Skjorta HÄR / Byxor HÄR / Boots HÄR

Såhär har jag sett ut idag! Både skjortan och byxorna kommer ifrån NA-KD och om ni missade min Instagram story idag så kan jag passa på att berätta även här ATT: Ni får 30% rabatt på ett helt köp hos NA-KD.com med min kod "MOA30". Gäller fram till den 28 februari kl. 00.00! Bra va?! 30% är f*n en löjligt bra deal ändå, tänker att jag sparar min haul som jag spelade in idag under "Höjdpunkter" på Instagram så missade ni den har ni fram till på torsdag att se den.

Jag har haft en väldigt rolig dag idag! Jobbade hemifrån imorse och i förmiddags så var jag på ett brunchevent med Glossybox för lanseringen av deras Limited edition box som dom gjort tillsammans med Benefit. Ni kan kolla in/läsa mer om boxen HÄR! Den innehåller väääldigt nice produkter faktiskt! Tips tips.

Dom hade dukat upp så fint inne i spårvagnen och så åkte vi bort mot Skansen för en presentation av produkterna och sedan tillbaka där vi blev upphämtade. Det serverades mat från Supper så jag fick mig en riktig löx-lunch också!

Påväg hem från eventet så mötte jag @alicestenlof och hennes glada gäng av en slump så följde även med dom och minglade någon timme innan jag rullade vidare till @gertrudes för ännu mer mingel. En riktig mingel-dag med andra ord! Egentligen inte alls vad jag hade planerat idag men det var så trevligt så! Hann även med kvällsträning på gymmet men passet jag testade var en besvikelse tyvärr. Men nu vet jag det iallafall så slipper jag fundera på om jag ska boka in mig på det någon tisdag i framtiden hehe. Och nu är klockan så mycket att jag tror jag tuppar av?! Dygnet är ju för f*n redan slut. Det blir att publicera detta inlägget illa kvickt och sen blir det på med nattmössan för min del. Vi hörs imon! Puss på er!

Gillar

Liknande inlägg

    Instagram