Mina Sommarplaner 2017

Vardag, Resor

Juni

Summerburst! I helgen som var så var jag på Summerburst i Göteborg (om någon missade det? Ingen? Nähe) och kommande helg så är det Stockholm som gäller! Har inte riiiiiktigt lyckats återhämta mig helt från helgen ännu men är på god väg. Hoppas vädret levererar någorlunda men förra året så var det rätt halvtaskigt väder och jag hade svinroligt ändå. Jag åker upp imorgon eller på fredag, har inte bestämt mig helt än, och stannar till söndag förmodligen. Utöver Summerburst så är det dessutom vinlunch och dagsfest som gäller!

Foto av Olof Ringmar, taget i helgen.

Palma! Nästa vecka har jag ingenting planerat förutom lite smågrejer med event och liknande, känns ganska skönt faktiskt. Men veckan efter det så åker jag iväg till Mallorca! I två veckor ska jag vara där och det ska bli såååå nice. Första veckan är jag själv med mamma och pappa, vi ska främst fira mammas födelsedag och jag ser framemot en veckas kvalitetstid med mina föräldrar. Andra veckan så kommer Elin och Molly ner vilket jag också ser framemot supermycket. Den här veckan fyller även jag år så då ska vi fira lilla mig! Det enda tråkiga med den här resan är att jag missar både midsommar som jag ÄLSKAR och så missar jag Bråvalla-festivalen som jag var inbjuden till i år. Men men, ska bli riktigt härligt med Palma i två veckor! Älskar det stället.

Jag och pappa i Palma sommaren 2015. I år blir det tredje sommaren i rad som jag åker dit, plus att jag var ju där i våras också!

Juli

Båstad och Summer on Festival! Samma dag som jag kommer hem från Palma så drar Summer on Festival i Båstad igång, jag kommer att missa första dagen/kvällen men åker dit andra dagen. Hade så jäkla kul förra året och Båstad är ju verkligen fantastiskt, funderar tom på att stanna någon dag extra efter festivalen. Åker dit med ett glatt tjejgäng och vet flera vänner som också ska dit, så lär bli riktigt roligt!

Jag och Lollo B på Summer On Festival förra året. Älskar solbäddarna som är inne på området!

Sedan är resterande del av Juli rätt planlöst faktiskt. Kanske blir en sväng förbi Tylösand, kanske blir Gotland, kanske blir utomlandsresa eller vaaaarför inte underbara, älskade västkusten... Men ingenting är spikat. Är någon jag känner sugen på att boka in en resa i mitten av juli så kontakta mig diiiiirekt så bara. Det är dock ganska skönt att ha några oplanerade veckor också.

Håkan på Ullevi! I slutet av juli så spelar Håkan på Ullevi och det vill jag inte missa för allt i världen. Förra året så var det garanterat en utav sommarens bästa dagar. Var där med ett stort gäng och kände sådan eufori att klockorna stannade. Älskar Håkan, älskar Göteborg, älskar sommarkvällar, älskar mina vänner. Vad kan gå fel? I år så har jag biljetter till fredagens spelning men om någon sitter inne på biljetter till lördagen (29e juli) så får ni gäääärna höra av er!

Augusti

Ibiza! WOOOP WOOP i början av augusti så åker jag, Molly, Hanna och Olivia till Ibiza i en vecka. Har pratat om det ett längre tag men bokade det först förra veckan. Är så taggad att jag skakar inombords. Har aldrig varit på Ibiza innan men följde Hanna slaviskt när hon var där förra året och har faktiskt riktigt höga förväntningar. Samtidigt så vill jag inte längta för mycket eftersom det är i slutet av sommaren och jag vill njuta av allting innan fullt ut också. Men det ska bli SÅ KUL!

Bild snodd rakt av från Hannalicious!

Way Out West! Den 10e augusti, dagen efter vi kommer hem från Ibiza, så startar festivalen Way Out West i Göteborg! Heeeelt klart en utav sommarens höjdpunkter och med tanke på vilka artister som är bokade hittills i år så lär det inte bli någonting annat än suuuuccé. Förra året så var vädret ca det värsta man kan tänka sig, så jag minglade mest runt inne på VIP-området för att slippa rulla runt i geggan vid festivalområdet. Men jag hade riktigt kul ändå, det är ju mycket tack vare alla dagsfester och allting runt omkring som gör det så himla roligt!

Bild tagen av Herman Caroan!

Sen är det bara två veckor kvar innan sommaren 2017 är snipp, snapp, slut. Men förmodligen så hänger inte jag läpp för det, för i början av september så flyttar jag ju in i min lägenhet i Stockholm! Så dom sista veckorna ska jag försöka spendera så mycket tid som möjligt med min familj och mina vänner i mitt älskade Göteborg och på västkusten<3

Gillar

Kommentarer

sofiekahnberg
sofiekahnberg,
Låter ju helt underbart!!
nouw.com/sofiekahnberg
Johanna
,
Hej finis! VILKEN SOMMAR! Vad sägs om en veckas blogg tävling snart? Hade varit roligt<3 KRAM.
ISA,
blev jättesugen på att planera mer saker min sommar nu, haha! låter ju helt underbart <3
www.isabyl.se
ingridrebecka
ingridrebecka,
Men wow vilken sommar😍👏🏼
nouw.com/ingridrebecka
claratime
claratime,
Åh låter så kul!
nouw.com/claratime
Tiingelinn
Tiingelinn,
Såg underbart ut
nouw.com/tiingelinn
Itsmelol
Itsmelol,
Ska också till Mallorca den veckan. Om man ser dig i Palma, får man komma fram då?😊 Så man vet, så att jag inte förstör i någon egentid liksom😊 Tack i hej❤
nouw.com/itsmelol
ssofiastromberg
ssofiastromberg,
Men åh vilka härliga bilder & så himla mycket roligt du har framför dig! kram <3
nouw.com/ssofiastromberg
Erika,
Låter härligt!
eriikasworld.blogspot.se
Gud vilken rolig sommar!
daniellachanelle.com

Liknande inlägg

    Instagram