Mina mest likeade bilder på Instagram

Personligt

Plats nummer åtta.
Haha alltså, jag förstår verkligen inte varför denna bilden fick så mycket likes? Visst, Lollo B och London i en bild är inte illa men ändå, en rätt grå bild?

Plats nummer sju.
Mobilbilder går hem på Instagram många gånger! Här på en promenad när jag var i USA senast. Glad och hurtig, ser rätt fräsch ut faktiskt om jag ska vara ärlig!

Plats nummer sex.
Hurtig igen, här på en strand i Mexiko i början av året. Hade nyss skaffat en systemkamera. Tycker verkligen om den här bilden, förutom att mitt smink är så äckligt fult efter all svett som runnit haha.

Plats nummer fem.
Me looking all innocent... La upp den här på Twitter med bildtexten "Alltså ser ni hur snäll jag ser ut att vara här? Fatta att jag verkligen är ÄNNU snällare irl" eller något liknande det haha. Sedan la jag ut den på Instagram några veckor senare mest som utfyllnad och vips så slog den näääästan likesrekord.

Plats nummer fyra.
Fattar man ju, bikinibilder går hem på min Instagram! Undrar mest vad jag tänkte när jag redigerade mina bilder här? Ser ju helt orange ut.

Plats nummer tre.
Alltså det roliga ÄR att både Molly och Lovisa var övertygade att denna skulle få MYCKET LIKES(!!!!! Haha) men jag var inte riktigt säker. Men tycker det är en trevlig bild så så förvånad var jag ändå inte. Tagen i London precis i slutet av året.

Plats nummer två.
Alltså va? Jag har SÅ många fler bikini/sommarbilder vid pool eller hav som är mycket, mycket finare. Och så lägger jag upp denna i all hast så kammar den hem andra platsen? I'm shook. Ser faktiskt inte varför, "the brunbrända ben effect"?

Plats nummer ett.
Den här bilden blev jag så nöjd med att jag tom bytte profilbild på Facebook, haha. Det sjuka är bara att den är uppladdad preciiis i början av 2016 och jag hade ju ganska så mycket fler följare i slutet vilket borde genererat mer likes? Men men, det är en bra bild på mig. Såg dock idag att en bild jag la upp igår redan har gått om denna i likes. Det blir ett bra år 2017, det känner jag på mig;) Haha nä skämt åsido men på min Instagram så uppskattas iallafall bilder på mig själv, verkar det som? Såhär såg det ut år 2015:

Nästa gång någon klagar på att jag tar för mycket bilder på mig själv så ska jag hänvisa dom till detta inlägget!

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Du är verkligen helt otroligt mega vacker ❤️❤️
nouw.com/corneliakarlsson
moamattsson
moamattsson ,
Men TACK fantastiska du!<3
nouw.com/moamattsson
aannakarin
aannakarin,
Alltså finaste någonsin?!!😍
nouw.com/aannakarin
Chanapha
Chanapha,
Du är ju sjukt snygg <3
nouw.com/chanapha
elvirarehn
elvirarehn,
Så sjukt fina bilder!
nouw.com/elvirarehn
sagagreby
sagagreby,
du är så himla snygg
nouw.com/sagagreby
Elin
,
Hej! Vart i Mexiko var du? Och hur länge stannade du? Vet att du har rest mycket, så var det värt med Mexico eller mer värt med typ Florida? 😊

Instagram