Min valborg!

Vardag

Inlägget innehåller en reklamlänk.

Tröja från Acne Studios / Kjol från Dagmar / Solglasögon HÄR

Hej hopp gänget, hoppas ni hade det roligt igår och att ni inte mår alltför dåligt idag (ni som gick all in för valborgsfirandet alltså). Jag och Rickard åkte ut till @lovisawallin och Buster på kvällen för att skåla in våren i ren och skär valborgsanda, vi körde faktiskt på exakt samma upplägg förra året så vad säger du Lojsan - ska vi göra det här till en tradition?

Den enda skillnaden från förra året var att grillningen på terrassen byttes ut mot utkörning av hamburgare från Vigårda. Och inte vilken hamburgare som helst! Hör på detta: Lojsan har släppt sin egna hamburgare tillsammans med Vigårda och den kommer ni kunna äta från och med idag och hela maj ut. Så jag antar att vi var dom första som fick smaka på den igår? Och den var faktiskt över förväntan! Jag som älskar fetaost i burgare jublade när jag hörde att det var en av ingredienserna, den innehöll även chorizo vilket var supernice då det gjorde hamburgaren lite mer spicy! Good job lojs gojs!

Vi satt i solen ute på tappan och njöt av sällskapet och maten innan vi flyttade in till köket och fortsatte minglet där. Vid 23-tiden åkte jag hemåt men dom flesta andra körde vidare på något glas i stan, inklusive min pojkvän som kom invinglandes in i sovrummet klockan 05.10 inatt... Men ångrar inte mitt beslut om hemgång trots att dom verkar haft en rolig kväll för idag är jag pigg och alert och det känns väldigt skönt efter två trötta dagar.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

adelinaadelina
adelinaadelina,
Så himla mysigt!!
nouw.com/adelinaadelina
fannyeskilson
fannyeskilson,
sandrakannasto
sandrakannasto,
Så kul det låter!😍 Jag fick också vakna upp pigg och utvilad imorse, så skönt!☺️
nouw.com/sandrakannasto
amandalarssons
amandalarssons,
Så mysigt! 😍
nouw.com/amandalarssons
johannamsjolin
FridaochTove
FridaochTove,
Låter ju så mysigt! älskar dina bilder!
nouw.com/fridaochtove
artist
artist,
Vad mysigt!
nouw.com/artist
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Kjolen är ju hur snygg som helst! Och älskar hur ni alla matchat era outfits så bra
nouw.com/emiliaapetterssons

Instagram