Min söndag i bilder

Playa del Cura

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar.

Blev några få timmar på beachen idag. Några stunder stekte solen på rejält men andra så låg jag och huttrade av kyla (lol) i solstolen. När dessa bilder knäpptes så var det ju fint väder iallafall. Alltså förstår verkligen inte varför jag inte använt den här bikinin innan? Så fin ju, från Triangl som sagt.

Sedan kom en vååååg av hunger sköljande över både mig och pappa så vi enades om att ta bilen till Arguineguin för att äta den LÄTT, utan tvekan, bästa buffén på ön. Tror stället fortfarande heter El Marino (hette det innan dom bytte ägare). Man får beställa in huuuur många rätter man vill för 12 euro och det finns allt från sushi till pommes till thatmat. Och så ingår även en buffé med efterrätter, hur nice?

Jag hade på mig: Blus från MadLady, Shorts från One Teaspoon, Väska Gucci och Solisar Céline.

Jag köpte ett gäng faktiskt skitfula tofsar, haha. Men har hört att dom ska vara skonsamma för håret så vad gör man inte! Kostade ju ca ingenting och var lite roligare färger så kanske blir en snygg twist ändå.

Såhär såg den vita ut på, ändå gullig?

Och nu sitter vi framför tvn och kollar Zlatan mot Liverpool. Matchen började ju klockan fyra spansk tid så också lite därför vi åkte hem så tidigt. Senare ikväll så ska vi äta middag här i lägenheten och bänka oss framför den nya serien "Innan vi dör" som börjar kl åtta (klockan nio i Sverige) på SVT1. Tror faktiskt den kan bli bra! Någon mer som ska se?

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Min familj ska också se "innan vi dör" men först bingolotto och farmen <3
nouw.com/agnesvera
faannnnys
faannnnys,
Fina bilder! 😊
nouw.com/faannnnys
johannashouse
johannashouse,
Vilken otroligt fin bikini! Annorlunda mot de "klassiska" Triangl, love it! 😊
nouw.com/johannashouse
sottochsalt
sottochsalt,
Snygg bikini! Och tjej!
nouw.com/sottochsalt
ewelinaaleksa
ewelinaaleksa,
fina du!1 var är bikinin ifrån? 😊
nouw.com/ewelinaaleksa
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
Så snygg bikini, vart är den ifrån?
nouw.com/elinpoolsap
Emma
,
Superfin! Vilken stl har du i bikinidelarna?
Johanna
,
Wow vilka härliga bilder!! Imponerande som vanligt <3 Det hade förresten varit så himla kul om du hade haft en veckans blogg tävling här på bloggen! Nu vid det nya året och så tror jag att många skulle uppskatta det! (Bland annat jag) Kram <3
johanna
,
hur redigerar du dina bilder? Sååå fina!

Instagram