Min nya väska - Gucci Dionysus

New in

Haha, jag beställde till ett litet presentkort bara som en rolig grej. Brukar göra det ibland när jag har köpt någonting till mig själv bara för att göra det extra roligt!

Iiiiih! Jag har sååå länge suktat efter denna. Kollade på den första gången när jag var i USA och har inte kunnat sluta tänka på den sen dess. Har provat den här modellen i butik tre gånger tror jag. Har alltid varit inställd på en med beiga detaljer men med tiden så har det varit någonting som inte känts helt rätt med den. På något vis så var den lite för neutral och, tråkig...? Inte vad jag var ute efter med andra ord. Så det fick bli en färgglad skönhet istället! Närmare bestämt en gul.

Den här kommer vara så fin i höst till löven i matchande färger, så fin i vinter som en färgklick till allt annat som är så grått och tråkigt, så fin i vår när grönskan kommer och kanske allra finast i sommar till brunbränd hy och färgglada klänningar. Jag kände kort och gott att gul var färgen som passade bäst till alla årstider och till flest outfits. Det är långt ifrån min favoritfärg annars, men på den här väskan så var det klart snyggast. Beige kändes för neutralt och jag tyckte inte riktigt någon annan färg passade 100%. Denna var klockren.

När jag har kollat på väskan innan så har jag varit bekymrad för att kameran inte går ner. Men jag har nu, vid närmare eftertanke, insett att det inte är den typen av väska. Nu har jag några andra större väskor där kameran får plats gott och väl, så jag kände att jag faktiskt kunde unna mig en mindre variant i en roligare färg. Tycker att den här är helt perfekt. LÄNGTAR till att fota outfits med den! Vad tycker ni?<3

  • New in

Gillar

Kommentarer

IsabellaCorell
IsabellaCorell,
tildanordgren
tildanordgren,
claratime
claratime,
Åh vad fin❤❤
nouw.com/claratime
matildardn
matildardn,
Alltså vilken drööm!! <3
nouw.com/matildardn
Anja,
Den var kjempe stilig!!
anjay.blogg.no
CAMILLAESI,
så himla snygg 😍
www.camillaesi.se
Lisa
,
What a nice bag!!
Question: how do you come up with all your instagramcaptions?? Love your ig
Millie
,
Jättefin! Är det en small eller en medium? 😊
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Sååå drömmig!!
nouw.com/fredrikapersson
Mathilda,
Så sjukt snygg!! Har suktat efter en lika dan fast blå! Älskar gucciväskorna!
mathilba.se

Instagram