Min morgon i soffan & fullt upp

Vardag

Kollaaaa mitt fantastiska frukostmys. Jag lyssnade på Ångestpodden härom dagen när Ida och Sofie pratade om små lyckorus i vardagen och Sofie nämnde att bara att få flytta täcket från sängen till soffan var ett sådant för henne. Fanns en tid jag myste till det så jämt, alltid när jag kom hem från skolan i högstadiet så la jag mig med täcket i soffan och kollade Andra Avenyn eller One tree hill. Sen började gymnasiet och man var tvungen att plugga till och med när man kom hem från skolan(?!?!!!), så då fick täcket stanna i sängen och jag satte mig vid köksbordet istället. Sedan dess har jag aldrig riktigt hittat tillbaks till den där mysfaktorn med täcke i soffan, så jag bestämde mig för att lyxa till det så idag.

Tänkte egentligen träna vid 12, men jag hinner verkligen inte det. Har så himla mycket att göra att det växer en ångestklump i magen så fort jag tänker på det. Förutom en massa jobbrelaterade grejer (mailen, fota, förbereda samarbeten, blogga) så måste jag packa och fixa visum eftersom jag åker utomlands på torsdag. Kan ni gissa vart? Jag har varit där två gånger tidigare varav en gång var i år och jag kommer vara borta i hela 16 dagar!

Jag ska dessutom åka in till Göteborg om tre timmar för att delta i en podcast-inspelning, min första någonsin! Är faktiskt lite nervös, men tror det kommer bli både kul och lärorikt. Håll tummarna för mig så hörs vi senare, puss och kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Felicia
,
USA närmare bestämt Florida
agnesvera
agnesvera,
Ser så härligt ut!
nouw.com/agnesvera
Embla
Embla,
Erika,

Liknande inlägg

    Instagram