Min Midsommar 2016

Vardag

Bilder från fredagens festligheter<3 hade sååå kul!

Och så två stycken från lördagen, på Marstrand. Alla bilder ovanför är lånade utav Lovisa. Hon har ett nytt objektiv och visst är det grymt?! Kika in på hennes blogg för att se fler bilder, jag är riktigt sugen på ett likadant...

Bar en helt underbar klänning från Rachel Zoe, men bytte om strax innan vi gick ut till en annan grå som jag fick många frågor på snapchat vart den kom ifrån. Den kommer härifrån (Klick!) -adlink, verkligen den perfekta partyblåsan!

Jossan och Elin, världens snyggaste vänner... Om någon förövrigt undrar hur Ahlgrens bilar shotsen blev, så kan jag meddela att det blev riktigt misslyckat. Haha, eller jag föredrar iallafall hellre vanliga shots. Den här blev så himla klumpig, även om själva smaken va helt okej, det var liksom som att shotta en krämig soppa. Uhhh.

Tack alla inblandade för en helt fantastisk midsommar! Jag älskar verkligen västkusten, fest, mina vänner och midsommar. Så allt det i ett blev helt klart succé. Jag tog det lite lugnare på midsommarafton, åt god mat, dansade och gick hem ganska tidigt hand i hand med min pojkvän<3. Vilket gjorde att jag kände mig utvilad och fräsch dagen efter, redo för en riktig kalaskväll på Marstrand. Jag, Elin, Jossan och hennes pojkvän C-M började med att förfesta hemma hos honom. Trots att shotsen var äckliga så drack vi upp hela flaskan innan vi styrde påkarna mot Shanti Shanti och resten av gänget. Hängde där ett bra tag, träffade massor av vänner och hade riktigt roligt. Tills vi gick vidare mot Wärdshuset och slutligen Societetshuset. Där hade jag den roligaste kvällen på riktigt länge, fram tills brandlarmet gick och folk var tvungna att lämna... Men men, man ska ju sluta när man är på topp som man så fint säger.

Hoppas ni också haft en bra midsommar! Jag längtar redan till nästa år!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Paulina,
Låter supermysigt! Sååå fina bilder! 😃
pauliina.forme.se/
agnesvera
agnesvera,
Belliblonkan
Belliblonkan,
Den blåa klänningen. Wow!!
nouw.com/belliblonkan
MaryamYas
MaryamYas,
Grymma bilder!
nouw.com/maryamyas
Roffea
,
Gillade också ditt dansklipp från helgen på Twitter, eller var det ens dans. Fina bilder av både Lovisa och dig.
Mohamed
,
Ni har många män att presentera mig för när jag kommer till Gbg nästa gång!!
Maliness
Maliness,
Så fin klänning! Blått och blont funkar verkligen ihop 😃
nouw.com/maliness

Instagram