Min julafton och dagarna efter

Vardag

Inlägget innehåller annonslänkar.

Den här bilden tog jag dan före dopparedagen. Då var vi hemma i Alingsås, jag, mamma och min pojkvän, och åt köttbullar. Den lilla söta julgranen som ni ser i bakgrunden var den enda julgranen vi körde på i år. Jag har som sagt haft en sådan extrem ångest inför julafton och inte ens velat tänka på det. Så hemma i lägenheten i Stockholm hade vi inget julpynt alls och här i Alingsås körde vi bara på det lilla.

I och med att jag inte ens velat tänka på julafton och gjort allt för att försöka förtränga att julen smugit sig på så har vi inte heller kunnat planera något. Ingen visste alltså vad vi skulle göra när vi vaknade upp på julaftonsmorgon. Jag visste inte hur jag skulle känna, men var beredd på att jag skulle vara väldigt ledsen. Vilket jag också var. Det kom efter julfrukosten och efter vi delat ut och öppnat julklapparna. Jag fick så fina saker men ingenting som kunde fylla hålet av saknad (såklart).

Det har alltid bara varit mamma, pappa och jag på julafton. Alltid bara vi tre. Och därför blev det också så extremt påtagligt att han inte var med detta året, trots att Rickard var där i hans ställe. Jag har ett inlägg här på min blogg från förra julafton som jag minns så väl. Där jag lagt upp bilder och skrivit om hur mamma och pappa kom ner och väckte mig samtidigt som dom sjöng "Tipp tapp" med tomteluvor på. Alltså sånna saker, gör så ont att inte få uppleva igen. Och julen som typ är uppbyggd att man ska vara med sin familj, det är klart att det känns extra mycket då.

Klänning från Daisy Grace / Örhängen från Safira

Jag orkade inte vara hemma i huset mer. Det väckte för många minnen och även om minnen är fina så gjorde dom för ont just då, just den dagen. Så jag och min pojkvän packade ihop och bokade spontant två nätter på Falkenberg Strandbad medan mamma åkte upp till våran släkt i Karlstad.

Så julaftonseftermiddagen/kvällen spenderades här.

Och senare så åt vi en förbeställd middag på hotellet. Inget julbord utan det blev löjromstoast, entrecote med potatis och bea och chokladtryffel till efterrätt.

Min baddräkt som några frågade om på Instagram är från NA-KD men den är supergammal så tror inte den finns kvar tyvärr.

På juldagen så bjöds det på fint väder. Vi spaade, bastade och hör och häpna: badade i havet! Inte Rickard då, men jag gjorde det. Är ändå imponerad av mig själv.

Tröja HÄR / Kappa HÄR

På eftermiddagen tog vi en promenad innan vi repeterade gårdagens schema.

Linne HÄR

Vad har jag mer gjort denna veckan... Jag har tränat en hel del. Passar alltid på att göra det så mycket som jag hinner när jag är i Alingsås eftersom att jag älskar mitt gym här så mycket. Tightsen och linnet jag bär på bilden fyndade jag btw på mellandagsrean, otroligt nöjd över det!

Har ätit väldigt mycket gott. Inte allra minst på Magazzino som bilderna ovan kommer ifrån, en utav mina favoritrestauranger i Göteborg. Deras pizzor är otrrroooliga. Har också varit ute två gånger på en vecka vilket är mer än vad jag varit totalt dom typ 5 senaste månaderna. Hade väldigt kul men kände absolut att nu räcker det efter andra gången haha... Nyår kvar bara nu, sedan så får det vara bra fram till våren igen typ. Och angående nyår så stannar vi i Göteborg och går på en middag samt fest här med vänner. Sedan åker vi tillbaka till Stockholm någon dag efter det. Är också så sjukt irriterad på UPS som skulle lämna mitt paket INNAN JULAFTON men det har fortfarande inte kommit?:) Så idag eller imorgon lär jag få springa på stan och försöka hitta något att ha på mig på nyår, har ju typ inga kläder här i Alingsås... Jaja, det finns större problem. Jag hoppas hur som helst att ni alla haft en skön julledighet!

Gillar

Liknande inlägg