Min helg i bilder

Vardag

Fredag och spelkväll. På bild ovan så ser ni en helt fantastisk taco och till höger ett utdrag från "Ring of fire". Skrattar, ett spel man inte kört sedan några år tillbaks. Men det var kuuuuul!

Lördag. Ni vet när man vaknar upp lite sliten efter kvällen innan. Så tar man en lång, varm dusch, en kopp nybryggt kaffe och följer upp med en frisk promenad runt sjön i strååålande sol. Kände mig hög på livet här. Luften var så frisk, solen så stark och miljön så vacker. Och min bästa vän så klok och rolig.

Sedan tog jag dusch nummer två för dagen och åkte in till Göteborg. Åt den godaste risotton jag nåååågonsin ätit på Magazzino (fantastisk restaurang, ligger på magasinsgatan i Göteborg - GÅ DIT!!!), delade en flaska rött med Anastasia och Elin och sedan fortsatte vi mot Vigårda.

Väl där blev det bubbel, hotshots och drinkar och så en del skratt och dans också. Äee, hade SÅ kul! Träffade massa trevliga människor som jag inte sett på alldeles för lång tid också.

Efter Vigårda gick vi till Lounge och dansade på borden ända tills lamporna tändes. Egentligen hade vi planerat flera olika ställen vi tänkte gå till men det var så kul på både Vigårda och Lounge att vi inte ens övervägde att gå någon annanstans. Skulle avslutat på Park Lane men Burger King lockade mer... Dagen efter plankade vi in på hotellfrukost och åt äggröra, bacon, pannkakor och ja ni fattar ju.

Sedan hade jag och Elin det trrreeeevligaste bakehänget och kollade på innebandy. Så kul? Vill göra oftare. Åt på en grekisk restaurang (jag tog risotto eftersom jag inte kunde släppa den från kvällen innan).

Avslutade med att kolla film/halvsova i soffan och DETTA var vad vi köpte som snacks?! Förstår ingenting. VART är den blå fazern och vart är Cola zeron? Måste varit heeeelt borta här. Sedan åkte jag hem och packa för nu har jag precis anlänt i Stockholm!

Gillar