Min helg i bilder

Vardag

Hej babes! Sorry att mitt första inlägg för dagen kommer upp så sent idag. Sov betydligt längre än vad jag tänkt, hade fler mail att gå igenom än vad jag trodde och så var jag och tränade klockan tolv. Sen kom jag hem, duschade snabbt och åkte iväg för att träffa en revisor som hjälpte mig lite med mitt kommande företag!
Men här kommer iallafall lite snapshots från helgen:

Fredag. Bloggade ju om att jag, mamma och pappa var på gymmet och efter det så tog jag det lugnt hela dagen innan det serverades skaldjur på kvällen. Vi firade mamma och pappas förlovningsdag för 28 år sedan<3 efter det så åkte jag hem till Elin, drack rödvin och åt lite chark innan vi tog taxi in till Alingsås wild and crazy uteliv. Mycket kul, mycket kul.

Har inga bilder ifrån lördag dag men vi åt iallafall buffé på stan och på eftermiddagen så åkte vi in till Göteborg för att gå på mellomingel som Tallik Silja bjudit in till. Så det bjöds på buffé (IGEN!), bubbel och mingel innan vi tog oss till Scandinavium och kollade på showen. Precis som jag skrev i inlägget nedanför så var det suuuuuperkul! Avslutade kvällen på Lounges i våra blinkande mello-hattar.

Trots sen läggdags på lördagen så var jag uppe hyfsat tidigt på söndag. Jag och Elin åkte och kollade på innebandy, åt hamburgare OCH hade MÖTE. Planeringsmöte rättare sagt, bokade en weekendresa nästa helg! Aaaaaskul. Och vipps så var helgen SCHLUUUT! Hade inte så bra bilder från den här helgen så blev inte så utförligt inlägg, hoppas ni klarar er ändå!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Chanapha
Chanapha,
Din helg verkar ha varit grym! Älskar när du gör såna inlägg <3
nouw.com/chanapha
Sara
,
Vart kommer Elins rödvins glas ifrån
elinnjl
elinnjl,
Ser ut som du haft det toppen 😊
nouw.com/elinnjl
IsaVinell
IsaVinell,
Farligt mycket godis haha 😊
nouw.com/isavinell

Liknande inlägg

    Instagram