Min helg i bilder - SHORT VERSION

Två fantastiska fredagsbud! Ett med en massa god och fräsch mat från Quorn, och ett med fredagssnacks från min favoritdryck Norr!

Mamma på besök i Stockholm<3 Har haft en sådan mysig hösthelg med min mamma, älskar verkligen när hon kommer hit!

I fredags lagade hon sin berömda höstgryta och vi bjöd även över Anastasia på middag. Mys mys!

Har dessutom lyckats varit riktigt aktiv den här helgen. Det Har blivit en hel del promenader...

Och så lyckades jag även bocka av tre stycken Mega Former pass, ett varje dag! Har blivit helt besatt verkligen, har typ spenderat mer tid på The Place än i min lägenhet senaste veckan haha. Mega former är så sjukt jobbigt på ett helt annat sätt än något annat jag tränat. Jag kör ju mest hög intensiva pass annars men här ska övingarna helst gå så långsamt som möjligt, inte mycket puls alls men ändå blir jag svettig... Känner verkligen hur mina muskler jobbar under passet och jag får sån sjuk träningsvärk VARJE gång! Kan verkligen rekommendera er alla att testa.

Vi hann även med ett besök på IKEA, mamma och jag. Och hela lördagskvällen och söndagsförmiddagen gick åt till att montera byråar... Men bra blev det!

Är det ens möjligt att montera IKEA-möbler utan den obligatoriska pizzan till...? Det undrar jag. Vill verkligen rekommendera dessa pizzor från 450 gradi också, GRYMMA!

Underbar höstdag i söndags!

Har som ni ser inte fotat så mycket i helgen, dels för att jag har gått runt i ofixad myskläder 24/7 men den största anledningen har ändå varit att mamma varit här och jag har fokuserat på att umgås med henne. Saknar henne redan och längtar tills nästa gång vi ses!

Det fick bli en kort min helg i bilder denna veckan, hade som sagt knappt några bilder och helt ärligt så hinner jag inte skriva mer detaljerat. Har haft en fullspäckat dag och likaså är det på schemat imorgon.

Hoppas ni har haft en fin helg och en bra start på nya veckan!!!<3

Gillar

Kommentarer

Ajjy
Ajjy,
Vilken bra och mysig helg du ser ut att haft 👌🏼😊
nouw.com/ajjy
Majaschibrach
Majaschibrach,
corneliaeri
corneliaeri,
Men woah vilken mysig och bra helg det låter som! <3
nouw.com/corneliaeri
ellenholmberg
ellenholmberg,
Men så mysigt!!🥰
nouw.com/ellenholmberg
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Johannagrahn
Johannagrahn,
Pizzorna från 450gradi är LIFE!!! <3
nouw.com/johannagrahn
Saragrundemar
Saragrundemar,
Så gott med Pizza!🥰
nouw.com/saragrundemar

Instagram