Min helg - SUMMER ON FESTIVAL

Vardag, Outfit, Restauranger

Inlägget innehåller annonslänkar.

Fick en hel del frågor om den här klänningen på Instagram, hur söt är den inte? Ni hittar den HÄR! Och Hannas klänning har ni HÄR!

Tre bilder från min helg som spenderades i Båstad på Summer On Festival. En utav de bästa helgerna på hela sommaren, helt ärligt! Båstad ÄÄÄR så fint och hur härligt är det inte att festivalen håller till precis vid stranden? Solnedgången som jag försökte fånga på bild var på riktigt förmodligen den finaste solnedgången jag sett någonsin, å då har jag ändå kollat en deeel solnedgångar... Den e sjuk.

Jag hade iallafall en superrolig helg! Därav har jag inte många bilder ifrån mina dagar i Båstad, jag hade fullt upp med att leva loppan helt enkelt. Men de tre bilderna här ovan är iallafall från lördagen när Mercedes-Benz styrde upp ett event och körde oss till Torekov för att avnjuta en lunch där. Mycket trevligt, mycket trevligt. Har ju varit en dröm att besöka Torekov ända sedan man såg Solsidan-filmen, det fattar man ju!

Efter lunchen så blev det uppladdning i form av sömn innan jag och Lovisa kollade på matchen, som vi tyvärr förlorade, i sängen. Jag hade på mig Sverigetröja såklaaart och hade tagit med Sverige-kepsar till alla i gänget men dom kom inte till användning tyvärr. På kvällen så blev det ytterligare en PANG-kväll i klass med fredagen och jag vill tacka Summer On Festival och alla inblandade för en fantastisk helg!

På söndagen så minglade jag med Hanna som var på besök i Göteborg, och på kvällen hade jag middagsdate med min pojkvän på "Magic Flamingo" (gullisen försökte såklart efterlikna en flamingo i sin rosa piké) - ett nyöppnat ställe som ligger i Linné. Vi delade på ett gäng smårätter och ALLT var supergott, min favorit blev dock den pirog-liknande rätten på bilden i mitten - den fyllningen som var i var SÅÅÅ GOD! Och efterrätterna ska vi inte ens prata om, min pappa trodde det var korvar (haha) när jag skickade bild till honom men det är såklart churros (yum!).

Den blev en kort "Min helg i bilder", men men... Bättre än inget? Jag är iallafall tillbaka i Göteborg nu som sagt och tänkte stanna här veckan ut, innan jag åker hem till Stockholm nästa vecka och veckan efter det så bär det av till SPAAANIEN! Både Palma och Ibiza står på schemat, DRÖMMEN!

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Wow, det ser helt magiskt ut!!
nouw.com/faronsson
emmelienygaard
emmelienygaard,
går inte hitta klänningen :/
nouw.com/emmelienygaard

Instagram