Min Fredag i Stockholm, Outfit & Summerburst

Outfit, Vardag

Inlägget innehåller annonslänkar från NA-KD.com & Nelly.com

Här kommer uppdatering om min helg! Som har bestått av Stockholm och Summerburst, vi börjar med fredagen:

Tshirt HÄR / Jeansshorts HÄR / Väska Stella McCartney / Stövlar HÄR - Har sett att en del har kommenterat och frågat om dessa glasögonen också men jag vet faktiskt inte var dom kommer ifrån, köpte dom på en liiiiten liten random butik i Barcelona och det står inget märke på... Tyvärr!

Jag gick all in med Summerburst-outfit på fredagen och drog på mig tuggummirosa magtröja och stövlar. Jag kände mig svincool och snygg framtill att vi blev nekade att äta lunch på Milles som vi bokat bord på några veckor tidigare. Jag förstår absolut att ställen kan ha dresscodes men man kan fortfarande säga det på ett trevligt sätt. Inte genom att kalla ens kunder för "gumman" och säga att "restaurangen måste tänka på vilket folk som släpps in, folk kan inte se ut hur som helst, det sitter män i kostym här och då passar inte lårhöga stövlar in". Snälla det hade räckt att du meddelat oss om klädkoden och sagt att vi var välkomna en annan gång? Precis som Molly skrev i sitt inlägg om händelsen (länk!) så har jag inga problem med att bli nekad, men nedtryckt däremot.

Jaja, trots den otroligt otrevliga kvinnans ord så lät vi inte det tynga ner oss. Det var bara att vända i dörren och vi rullade istället vidare mot Créme där dom lyckligtvis hade ett bord för oss.

Vi alla fem tjejer beställde samma rätt, pasta med tryffel och champinjoner. Supergott! Har bara ätit på Créme en gång innan och då beställde jag en annan pastarätt som var riktigt god den med.

Sedan gick vi vidare till Utecompagniet där vi delade på ytterligaren en flaska bubbel och pratade om förväntingarna inför helgen, planerade kvällen osv...

Därefter så var det dags för sista stoppet innan Summerburst. Vi mötte upp resterande del av Starclub-gänget på Berns och så minglade vi där i några timmar.

Jag och @gertrudes körde tema power puff pinglorna i starka lila och rosa färger!

Och Molly och Hanna matchade snyggt i mörkare färger.

Jag och Lollo B<3 Sötaste lilla människan, vill bara krama henne. Jämt.

SEEEEN så åkte vi, hela gänget, i gemensam trupp till festivalområdet! Vi hade cabana i Stockholm också, precis som i Göteborg. Och som jag skrev då så har verkligen det sin charm både uppe bland tälten men också nere på det "riktiga" festivalområdet. Skönt att ha någonstans där man kan sätta sig ner och mingla liksom men också roligt att dansa loooooss i publikhavet och träffa människor. Så jag gjorde lite av båda!

Squad Goals! Jag har faktiskt ingen aning vilka det var som spelade på fredagen, jag hade fullt upp med att hinna mingla och umgås med alla härliga människor som befann sig på samma plats. Men jag hade kul, riktigt kul. När festivalen var slut och vi ääääntligen fick tag i en taxi så gick vi direkt och åt innan vi åkte hem och sov. Tror det var ett bra beslut, annars hade jag aldrig orkar lördagen... Berättar vad vi gjorde då i nästa inlägg! PUSS!

Gillar

Kommentarer

felicialarshans
felicialarshans,
Älskar din outfit 😍
nouw.com/felicialarshans
gabriellamadeleine
gabriellamadeleine,
matildardn
matildardn,
Alltså din outfit är så jäääkla ball!! Så snygg!
nouw.com/matildardn
Erika,
mykrave
mykrave,
goals outfit!
nouw.com/mykrave

Instagram