Min fantastiska jul<3

Vardag

JUUUUL, JUL, stååålande juuuul... Var INTE vad dom här två tomtenissarna sjöng när dom klev in i mitt rum på julaftonsmorgon. Men skönsång blev det, "tipp tapp, tipp tapp, tippe tippe tipp tapp" osv var det första jag hörde på kanske årets BÄSTA dag. Har jag sagt att jag älskar julen? Ja, det har jag antagligen gjort. För jag älskar verkligen julen! Och första bilden är från årets kanske näst bästa dag, uppesittarkvällen dan före dopparedan!

Jag hade på riktigt den bästa julaftonen på många år. Kanske just för att jag inte hade några större förväntningar och lovade mig själv att slappna av lite mer än tidigare år. Jag har en bild av att julen bara är frid och fröjd och allt är perfekt och jag har därför alltid varit så noga med att allting på julafton ska gå exakt rätt till redan från morgon till kväll vilket gjort att jag stressat upp mig hela dagen. Men jag har chillat lite på julen det här året. Bland annat ingen önskelista och INGEN tomte. Den är sjuk, förmodligen första året någonsin som jag inte önskade mig någonting. Ni ba men snälla det kanske var på tiden att du släppte önskelista och tomte du är liksom 23 år.

Började som sagt dagen med att jag vaknade av mamma och pappas ljuva stämmor innan vi åt tomtegröt och drack oboy, en ny tradition som jag har kopierat rakt av från Andrea. Eller ja, det är kanske ingen tradition för min familj ännu eftersom det här var första året då det blev extremt misslyckat när jag försökte införa samma grej förra året... Då hade mamma nämligen missuppfattat "gröt och oboy" totalt så julfrukosten bestod av PAULUNS SUPERGRÖT OCH KALL OBOY?! Assååå... Skönt att vi förstod varandra det här året iallafall.

Så efter den otroligt lyckade frukosten så åkte hela familjen till gymmet i gemensam trupp. Jag körde trappmaskinen i vanlig ordning och festade till det med en nocco skumtomte, det är ju bara julafton en gång om året liksom! Alla ba snälla du dricker det varje dag?:) F*n vilken sketen groupie btw, men goda nyheter: Jag fick en ny kamera i julklapp! Jag orkar ju nästan aldrig släpa med mig min stora kamera, så därför har ni fått stå ut med mobilbilder här ett tag... Sorry för det, men blir ändring nu snart!

Sedan gjorde vi oss fina dagen till ära, åt jullunch, åkte förbi kyrkogården, kollade Kalle, öppnade klappar och ja... Hela köret liksom. Kvällen avslutades med julmacka och julfilm hemma hos Anastasia med hennes familj, så trevligt så. Sedan körde jag en riktig brakutgång med alla krafter som fanns kvar (inte särskilt många) på juldagen och igår hade jag förmodligen årets mysigaste bakehäng.

Sååå SÅHÄR glad är jag efter en helt fantastisk jul! Men också lite ledsen, orkar inte att man ska behöva vänta ett helt år för att få uppleva julefrid igen. Jag är nog aldrig så snäll och glad som på julen, så har ni något otalt med mig så borde ni försöka sluta frid den här tiden på året för då är jag alltid mottaglig. Men ah, nu är julen slut så har jag några ovänner kvar så får ni vänta tills nästa år! Nä skämt och sido, jag älskar alla. Jag är fortfarande gladast i världen och rätt snäll också. Om någon dag så åker jag tillbaka till Stockholm och förhoppningsvis så blir mitt nyårsfirande lika bra som julfirandet! Och alla som frågat om min blus jag bar på julafton: den kommer från Zara!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg

    Instagram